• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Anulla, staram się nie stresować i jak naj mniej myśleć ale strach jest ;) Najgorsze że teraz co chwilę ktoś pyta jak się czujesz, jeszcze nie urodziłaś itp... co jest strasznie męczące. A teściowa to nawet opiernicz dostała po telefonie czy nie rodze bo jej się porodowka śniła i wolała sprawdzić bo może nie chcieliśmy im nic mówić że jesteśmy w szpitalu, wrrrr.
Czas bardzo szybko zleciał, dopiero był stres o wynik a tu zaraz niunia będzie z nami :)

anulla28, gratuluje córeczki !!!:) macie wybrane już imię? U mnie nie mierzyli ani nie sprawdzali wagi synka, mówiła że na tym etapie to nie ma znaczenia.
My też juz wybraliśmy wózek :

Ostatnia edycja:
Anulla gratuluje córeczki :) teraz bedziesz szalała z ciuszkami :)
Magda a teściowa to jeszcze powinna wpierdal dostać za takie gadanie hahahaha
Lisska wozek śliczny , tez mi sie podoba, ale te kolka nie na moje tereny :)
Moja przed świętami dzisiwola sie ze juz wyprawkę robimy , ze dopiero jak sie urodzi hahaha wysmialam ją, teraz stwierdzam ze i tak za późno .
Dziewczyny dzisiaj straszne kłuje mnie szyjka i brzuch nad pępkiem strasznie twardnieje aż oddychać nie mogę , mam nadzieje ze Franio nie kombinuje znowu jak tu sie wydostać ?!?!?! Niech jeszcze posiedzi bo w sobotę siostra robi mi baby shower a w piatek kupujemy wozek, fotelik z bazą i mam
Nadzieje ze reszta zamówiona z apteki gemini przyjdzie i wtedy bede spokojna , chociaż zostały mi jeszcze 3 spotkania w szkole rodzenia , ostatnie 29 stycznia , jutro M wyciąga kołyske z piwnicy i juz piore bo nie widzę mojego starego jak ją rozbierani pierze hahaha , mysle ze wasi rownież mieliby problem :P
Dziewczyny powiem wam ze zleciała mi ta ciąża , wam tez? Kurczę dopiero co było spotkanie w Medisonie , Magda juz zapylona a po chwili bliźniaczki forumowe a tu proszę juz wypluwamy pokolei :)

Miłej nocy zycze dziewuszki :) spróbuje dzisiaj spac spokojniej bo moj to juz z łóżka chce Mnie wyrzucić :P

Genna no mam nadzieje ze zdazysx wszystko przygotowac , niech maluch jeszcze czeka grzecznie . A mnie dzisiaj tez w szyjce kuje jak by igla mnie dzgala . I skorcze troche bolesne ale nie regularne . :rolleyes:

Genna Twój przypadek dodał mi dużego kopa do szybszego ogarnianua wyprawki. Mam nadzieje, ze u Ciebie sie uspokoi i tez wszystko zdążysz zrobić co sobie zaplanowałaś.

Anulla i Anula gratuluje córeczek - pięknych dużych dzieciaczkow.

Ja dzis odwiedziłem dwie hurtownie dziecięce. Miałam wybrac materacyk, ale nie było lateksowo- kokosowego, jak chciałam i musze jezcze sie wstrzymać do przyszłego tygodnia. Ale i tak puscilam 200! Na smoczek, dwa okrycia kąpielowe, trzy koszulki, jedne śpioszki, przewijak miękki i to chyba tyle:) w drugiej hurtowni wyrobiłam kartę 5% zniżki i robię liste innych potrzebnych rżeczy. Wybrałam juz tez na Allegro wanienkę i stojak oraz przewijak z puchatkiem, maz zrobi zamowienie. Do tego zamówiłam w smyku przescieradla nieprzemakalne 3 sztuki. I zrobiłam mega zamowienie w aptece Gemini, ale jeszcze go nie puszczam, musze wszystko dobrze przemyśleć, bo wyszło mi ponad 1000 zł. I w końcu uprałam jedna pralkę białych ciuszków. Pewnie jeszcze tysiąc rzeczy przegapilam. Nie wiedziałam, ze tego wszystkiego tak duzo. Z panią w sklepie żartowałysmy, ze jak juz wszystko kupie to powinnam ciurkiem piątkę sobie strzelić dzieciaków, żeby sie nie zmarnowało.:laugh2:

Liskka, fajny wózek ;)

Anula86, gratuluję córci :)

Genna, a pewnie że powinna ;) tyle że jak dzisiaj wturlalam się na IV piętro to już siły nie miałam ;)
Fajnie baby shower, a z przygotowaniem to teraz idzie ci błyskawicznie tyle że negocjuj z Franiem żeby jaj sobie nie robił i siedział spokojnie jeszcze.
Ten czas zapiernicza jak szalony, kolejne spotkanie to z wózkami chyba....?

Agaawa, ale ruszylas z kopyta z wyprawka ;)
To jest fajne przy wchodzeniu do sklepu z art dla dzieci ;) niby nic nie kupujesz a przy kasie z konta znika stowka lub dwie ;) skąd ja to znam.

Ostatnia edycja:
reklama
STYCZEŃ
1. Hope84 (1 styczeń) córka Nina
2. szczerbatka (13 styczeń) syn Piotruś
3. Magda_7891 (19 styczeń) córka Zosia
4. Bziumelka (20 styczeń) córka Sonia
5. Bibi1 (21 styczeń) córka Bianka
6. Oktavi (22 styczeń, USG 8 styczeń) córka Jagienka
7. Emilia M (22 styczeń) syn Filip

LUTY
8. ewelina.br (4 luty) syn Filip