• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Sylkaa, witamy Kubusia ! śpieszno mu było do Ciebie, ale teraz jest w dobrych rękach i wracajcie oboje do sił !

Pora teraz na styczniówki :) Ciekawe czy hope84 już rozpakowana? A Franio Genny proszę poczekać spokojnie na swoją kolej :)

STYCZEŃ
1. Hope84 (1 styczeń) córka Nina
2. szczerbatka (13 styczeń) syn Piotruś
3. Magda_7891 (19 styczeń) córka Zosia
4. Bziumelka (20 styczeń) córka Sonia
5. Bibi1 (21 styczeń) córka Bianka
6. Oktavi (22 styczeń, USG 8 styczeń) córka Jagienka
7. Emilia M (22 styczeń) syn Filip

LUTY
8. ewelina.br (4 luty) syn Filip
9. Medalikara (14 luty) córka Helenka
10. Genna (20 luty), syn Franuś

MARZEC
11. montana8 (2 marzec) córka Zosia
12. Agaawa (3 marzec) syn Piotruś
13. Finesse (29 marzec) córka

KWIECIEŃ
14. Smerfeta (1 kwiecien) córka Alunia
15. Kotuska83 (9 kwiecien) syn
16. Jazzabell (10 kwiecien) bliźniaki
17. Kasik36 (10 kwiecien) syn
18. Olusia7982 (15 kwiecien) bliźniaki: córka + syn

MAJ
19. Liskka (12 maj) syn
20. Anulla28 (18 maj) córka
21. Aisa79 (25 maj) syn Marcel Marek
22. anula86@ (29 maj) córka

Ostatnia edycja:
reklama
SYLKA kochana ale prEzycia , witamy kubusia na świecie , trochę wcześnie ale niech mu bedzie :) spieszno mu było :) kochana nie denerwuj sie czasem bo widac ze młody to silna bestia :) gratuluje mamuśka
A tak swoją droga to kolejny Kubus ktory przyszedł za szybko na świat !!! Kubus Martaczi tez szybko sie zjawił. Zaczęło jej sie odklejenia lozysko i młody musiał wyjść ;/
SYLKA czy ty cos miałas gotowe dla synka juz?

Sylka witamy Kubusia na swiecie :) Teraz juz jestem przekonana, ze czas najwyzszy przygotowac sie na przyjscie synka na swiat, bo jak mu sie bedzie spieszylo to obudze sie z reka w nocniku ;)

sylka gratulacje! super ze maluch silny i sam oddychał.
A powiedzieli Ci skad ten przedwczesny poród jaki był powód tego??

jestem tu "nowa" choc czasem pisze, ale jesli moge to chciałabym wpisac sie do Was na liste porodową na 10 kwietnia:)

Sylka gratulacje. Kubuś jest silnym chłopczykiem i na pewno wszystko bedzie dobrze. Ty też musisz być silna. Trzymam kciuki za Was.

Dlatego tym bardziej sie cieszę ze u mnie juz wszystko jest poprane, poprasowane, kupione tez juz wszystko. Oczywiście niech Zosia sobie jeszcze posiedzi niech sie nie spieszy :).

Genna ty też przytrzymaj jeszcze Franka, porozmaiwaj z nim ze jeszzcze nie pora na niego :-p. Genna a jaką kupiłas nianie z czujnikiem ruchu i oddechu, tez sie zastanawiam nad kupnem. Ile dalas??

Magda moja kolezanka tydzień przed porodem miala bóle w pachwinach, wiec i ty juz na pewno na dniach bedziesz tulić swoje szczęście :tak:.

joasia2906 witaj :-)

reklama
Nadzieja trzymamy kciuki byś w niedługim czasie dołączyła do nas :tak:, a na forum kto po in vitro, lub zakwalifikowane do ivf z rzadowym dof. jest dużo dziewczyn które są na etapie takim jak ty i tam naprawde raźniej jest przejść przez całą procedurę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry