• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Octavi, gratuluję sporej córci. Odpoczywajcie i szybko uciekajcie do domu :)

Smerfeta, powiedz ile zapłaciłaś za otulaczki? Bo ja widziałam właśnie taki jak pielucha i kosztował ok 60zł ale nie w smyku.
Kasik super, że masz wyniki ok. Może masz skórę wysuszoną. Ja tak miałam na początku, na klatce piersiowej, plecach i karku. Aż krosty miałam. Ale zaczęłam częściej się smarować i przeszło. Mi akurat pomógł zwykły krem nivea soft, a teraz zwykłą oliwką się smaruję, bo nic innego nie mogę.
Lisska, ja wczoraj kupiłam tą glukozę i tyle jej jest, że nie wyobrażam sobie wypić tyle jej w szklance wody. Fuj :-(. Mam nadzieję, że jakoś nam uda się to przejść. W końcu 80% z nas to przechodziło bez przygód ;-)

reklama
Smerfeta w koncu tytul zakupoholiczki forum zobowiazuje ;) Zdaje sobie sprawe, ze nie wszystko kupie w jednym miejscu bo przeciez rzeczy apteczne w aptece, bielizna dla mnie gdzie indziej a rzeczy dla dziecka jeszcze gdzie indziej. Pogrupuje i jakos dam rade.

Anulla no skora sucha jak nie wiem co ale codziennie smaruje, wyeliminowalam tylko oliwke bo myslalam, ze to od niej. Teraz to juz mi sie nawet siniaki na kosci ogonowej porobily od drapania ;) A glukoze kupilas smakowa? Bo ta zwykla to daja w labo, jest w cenie. Dasz rade, zreszta nie masz wyjscia ;)

Kasik na każdego pomaga coś innego. Ja przed ciążą miałam uczulenie na krem nivea, a teraz to podstawa, bo żadne kremy nie pomagają. A teraz już tylko brzuch smaruję oliwką, bo w nocy spać nie mogę, bo swędzi. Poproś męża żeby Cię smarował i na pewno przejdzie :) ja najgorzej miałam na karku i właśnie dekolt - wstyd było nałożyć bluzkę z dekoltem :)

a mnie tez caly czas wsedzi skora na plecach stopach dloniach brzuchu , non stop sie smaruje a dzis w nocy to nawet oliwka poszla w ruch bo juz nie moglam wytrzymac polalam sie na grubo i tak sie polozylam .

Kasik, glukozę zwykłą, bo w moich aptekach w ogóle nie słyszeli o smakowej :crazy:. A zwykłej nie dają w labolatorium i musiałam zakupić. Jeszcze nie wiem ile zapłacę za badanie.

Ewelina, ja teraz czasami martwię się, że mała tak mocno kopie i jest taka aktywna, a za kilka tygodni będę martwić się jeśli mniej będzie się ruszać. Jednak ciąża ma swoje etapy i to co teraz wydaje mi się dziwne i niemożliwe, to później będzie zbawieniem przed stresem :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry