• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny mam wyniki, nie wiem jakie sa normy dla ciezarowek, na wyniku mam zwykle normy i tak: Aspat 13 (norma 5-32), Alat 12 (5-33), bilirubina 0,2 (0,2-1), fosfataza 51 (35-104), ggtp 6 (5-36). Zna sie ktos na tym? Wg tych norm chyba jest ok.

Genna Ty robilas te badania, pomoz kochana.

reklama
Kasik wyniki bardzo dobre i cholestazy nie masz napewno :) Popros meza aby Ci dobrze wysmarował plecy bo pewnie to jest powód :)

Lilka tez sie zastanawiałam nad polka nad lozkiem, ale u mnie ta pólka juz wisiała wczesniej bo pod nia stało biurko-toaletka wiec stwierdziłam że nie bede sciagac. jedynie co zabrałam to ksiązki bo wczesniej tam stały oraz kwiaty. Uwazam ze nie mozna wpadac w paranoje.

Spacer trwal 40minut troche sporo ale dobrze mi to zrobiło:-)

Kotuska wez magnez i nospe na ta szyjke, mysle ze jak to jest krotkotrwajace klocie to nie ma sie czym przejmowac ale jesli bedzie trwalo dluzej to skonsultuj to z lekarzem.

Liska
ja na ten baldachim nad lozeczkiem sie nie zdecydowałam chociaz słodko to wyglada ale własnie ze wzg,ledu na zbierajacy sie tam kurz.

Octavi gratki, witamy Jagienke na swiecie :) Jak to jest po cesarce dziecko jest przy matce? Bo chyba nie mozna wstawac iles tam godzin? A jezeli mozna wiedziec to ile kosztuje prywatna polozna? Myslalam, ze na pn sie ja wykupuje, nie wiedzialam, ze po cc tez mozna.

Oktavi gratulacje. Cieszę się, że mama i córcia dobrze się czują :-)

Genna masakra na ip, rozszarpałabym te baby, ale najpierw pewnie bym się poryczała. Dobrze, że jesteś w domu to przynajmniej masz spokój.

Bziumelka pokoik śliczny :-)

Olusia dzisiaj wypiłam pierwszy raz dwie łyżki przed śniadaniem i raz dziennie. Zobaczę jak taka dawka na mnie zadziała. dosyć słodki jest ten syropek.

Oktavi, gratulacje :)

Ja boje sie trochę tej krzywej cukrowej. Czy wogole pożeranie dużej ilości słodyczy ma na to wpływ ? W ciazy tak bardzo chce mi sie słodkiego ze aż jest to niesamowite. Ale bardziej od ew cukrzycy boje sie toxoplazmozy, ze czegoś nie złapałam od ostatnich badań :/

reklama
Octavi witamy Jagienkę :), gratulacje ;-), duża dziewczynka.

Kasik wyniki masz w normie, tak więc nie jest to cholestaza :tak:

Lisska nie bój sie tej krzywej, jak lubisz tak słodkie to może nie bedzie az tak źle :). Ja to sie bałam do tego stopnia że sniło mi sie pare razy to badanie. A słodycze przez całą ciąże pochłaniam w niesamowitych ilościach ijakoś nie miało to wpływu na badanie. Owszem wieczorem dzien przed badaniem nie faszerowalam sie juz niczym słodkim. A robiłaś toxoplazmozę przed ciąża?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry