• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Montana8, tak robiłam przed i potem w 6tyg i wynik był negatywny .
Mam nadzieje ze masz racje z tymi słodyczami :) cieżko mi sobie odmówić :P
Chociażby dzisiaj na śniadanie wsunelam naleśniki z syropem klonowym a potem 4 michalki :D jeszcze miałam ochotę na croissanta z czekolada ale sie juz powstrzymałam :-)
Dodatkowo regularnie pije herbatę z sokiem malinowym .

Ostatnia edycja:
reklama
Oktavi kochana gratulacje dla dzielnej mamusi i witamy jagienke na świecie :) tluściutka :)
Bziumelka przepiękny pokoik!!!! A ta ramka ze zdjęciami z USG i testem
Wzruszająca !!!!!! :)
Kotuska komuną malo powiedziane, wydzierala sie na całą izbę i patologie !!! Imię, nazwisko, pesel , szkoda ze jeszcze nie krzyczała inoytala czy pipka nie swędzi i jaki kolor owłosienia mam :P paranoja , troszke ochlonelam, ale jak wróciłam do domu to sie poryczalam a potem poszłam spac :) mam nadIeje ze tak jak piszecie ze jak juz wypluje tego łobuza to bedzie grzeczny :)
Kasik kochana masz dobre wyniki , na pewno nie masz Cholestazy, weź na noc zyrtec 10 , w aptece bez recepty , jak keszcze cos bedzie cór swedzialo zwiększ do 2 x1 , spokojnie możesz brać to w ciazy tylko uważaj działa usypiająco wiec na no bajka:)

Oktavi moje gratulacje!!! :-D Ale masz duużą córeczkę. Nabierajcie sił i sio do domku ;-)

Olusia, Aisa a ten Lactulosum faktycznie pomaga? Jak wypróbujecie dajcie znać. Też mam takie problemy, ale jeszcze nie jest aż tak źle… tak mi się zdaje…. Wiem że muszę o wiele więcej wody pić

Genna piękne dzieła stworzyłyście z babcią i super kolorystycznie wyszło. Z pielęgniarkami i położnymi niestety tak jest, że jak nie powiesz że ten i ten lekarz kazał, to mają Cię głęboko…:dry: Fajnie, że Franio już taki duży. Moja córcia też raczej mało ruchliwa, chyba że to jednak my takie gruboskórne jesteśmy, że nic nie czujemy;-)

Kasik z syropem niestety nie poradzę. A wyniki wydaje mi się, że skoro mieszczą się w normach to jest ok

Bziumelka, aaale kolorowo w pokoiku, cudaśnie :tak:

Anulla ja kupię bezdotykowy termometr z firmy microlife. Co do baldachimu to jeśli będziesz często prać, to czemu nie?

Dziś w sumie cały dzień spędziłam na zakupach. Najbardziej cieszę się z tego, że dałam radę, brzuch nie bolał, kręgosłup też nie ;-) Oddaliśmy spacerówkę do reklamacji, jutro ma być do odbioru. Kupiłam kaftaniki rozpinane i pieluchy tetrowe takie niby lepszej jakości, ale zobaczymy jak będzie z nimi po praniu. Pisałyście coś o otulaczkach. Kupiłam takie zwykłe flanelowe w smyku. Wygląda to po prostu jak większa pielucha flanelowa. Jeśli córci się nie spodoba to będzie służyć w innych celach. Siora mówiła mi, że ponoć wg nowej szkoły, nie otula się dzieci, aby mogły sobie swobodnie pomachać rączkami i nóżkami :happy: ale zobaczymy co dziecko sobie upodoba ;-)

Genna musze pogadac z bratowa na temat swedzenia plecow, jest dermatologiem wiec moze cos pomoze. Dzisiaj kupilam sobie do mycia jakies mydlo pod prysznic dla skory atopowej z ziaji, moze zlagodzi swedzenie.

Smerfeta zazdroszcze zakupow, ja chyba bede skazana na zakupy w necie. Musialabym jechac do trojmiasta a sama podroz teraz dla mnie to koszmar przez bol pod zebrem :( A bede musiala sie wybrac po wozek bo ze sklepu firmowego nie wysylaja.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam do sprzedania bujaczek - leżaczek tiny love kolor niebieski beż żadnych oznak użytkowania do odbioru za jakiś miesiąc bo Ola już nie bardzo chce w nim siedzieć i właściwie lada chwila zacznie raczkować a wtedy mamy kojec a do karmienia krzesełko . Jakby któraś chciała to na priv i się dogadamy .
Octavi gratuluje Jagienki i niech zdrowo rośnie .

Smerfeta dzieki za info, ja teraz przez bol pod zebrem nawet siedziec przed kompem dluzej niz 10-15 minut nie daje rady. Z laptopem w lozku nie moge znalezc wygodnej pozycji. Tak wiec ciagle cos :( A chcialabym przysiasc i kupic wiekszosc rzeczy w jednym miejscu ale nie wiem czy mi sie to uda.

Bziumelka, śliczny pokoik :tak:

lilka-1986 ja tak samo nie bede wieszac półek nad lozeczkami... boje sie... sama sie boje siadac kiedy polka nade mna jest..:tak:

Kasik wyniki masz dobre... to dobrze!:tak:

Oktavi mooooje wielkie gratulacje!!:biggrin2:

Aisa no slodki jest ten syropek :tak:

smerfetka tak pomga, wiadomo ze nie kazdemy i nie od razu... ale ja np jak pilam to w krotkim odstepie czasu czulam w bruchu takie przelewania i bulgotania oraz bol brzucha i wiedzialam ze musze leciec do wc... wiadomo ze to sprawa indywidualna... ja pilam rano i wieczorem po jednej lyzce albo po 10 ml w kieliszku:tak: aaa wody to ostatnio tez duzo pije...i nie raz mam ze mnie czysci po wodzie.. wiec nie zawsze lactuloza idzie w ruch..

reklama
Kasik jeszcze troszkę, ból przejdzie i już mogę sobie wyobrazić jak zaszelejesz na zakupach ;-) Tak zupełnie wszystkiego w jednym miejscu to nie kupisz ale można sobie pogrupować conieco.

Olusia dzięki za info o syropku :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry