• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Joasia jak odejdzie czop to nie jedzie sie do szpitala, trzeba czekac na skurcze lub odejscie wod.

Jak wyczytałam to jak odchodzi zwykły czop bez krwi to porod nawet do 3tygodni ale jak z krwia to przewaznie do 48h ale wiecie to statystyki.

Ewelina samo odejscie czopa nie boli nawet nie czulam tylko zobaczyłam na wkładce, ale od wczoraj ma bole miesiaczkowe raz mocne raz bardzo delikatne. Ten czop odchodzi mi od wczoraj ale teraz to już duza ilosc, taki glut.

Bziumelka bo wlasnie nam w szkole rodzenia mowili ze jak odejdzie czop to jechac do szpitala...to jeszcze czekamy na skurcze?? stresik jest??:)

Kasik ani czop ani wody nie musz Ci odejsc, moze to nastapic juz w czasie akcji porodowej, czasami wody to musza nakuwac aby odeszły, moze zaczac sie od skurczy.

Joasia trzeba czekac na cos wiecej, bo czop zwiastuje że cos sie dzieje ale tak jak pisałam przezroczysty moze odejsc nawet 3tygodnie przed a z krwia niby dwa dni i porod. Narazie oprócz tego i boli miesiaczkowych nic sie nie dzieje, skurcze raz na rok :) Jedyne co to córeczka bardzo mało sie dzis rusza, musze ja troche pomeczyc aby sprawdzic czy z nia ok.

Najgorsze ze maz w pracy i wraca dopiero o 6tej, ale jak cos to szybko go zmienia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry