• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ewelina u nas też ładnie, nie zamierzam sie oszczedzac moze cos sie ruszy.

Ale wiecie co najbardziej mnie drazni - wszyscy znajomi i rodzina i te pytania "rodzisz już??" albo dzwonią do męza - "jak monika, urodziła??", no i spojrzenia meza jak mnie jakis skurcz złapie.... Kiedys myslałam że dziewczyny przesadzaja ze to takie drazniace ale naprawde jak słysze dzwoniacy telefon to już mam gesia skórke...

Bziumelka mojej koleżance czop odpadł w ubiegłym tygodniu, a termin ma na początek lutego. Lekarz powiedział, że tak się zdarza, ale powinna urodzić w terminie.
Trzymam kciuki, żebyś urodziła jak najszybciej, bo to czekanie nas wykonczy; -).

U mnie oprócz delikatnych skurczy, które mam od grudnia nic się nie dzieje. Dobrze, że mam bardzo ruchliwe dziecko i je czuje, bo bym oszalała. Z moich wyliczeń wynika, że jutro powinnam urodzić a tu kompletna cisza!!!!

ALE dziewczyny Wam zazdroszcze ze jestescie juz na "wylocie" tez bym chciała byc juz chociaz w 33 tygodniu. A tu dopiero 28. cos mnie ogarnia jakis dół zaczynam sie martwic ze cos jeszcze moze sie wydarzyc złego, nie wiem skad takie mysli:/ nic mi sie nie dzieje złego ale chciałabym zeby ten czas szybciej leciał

Bziumelka, kciuki żeby wreszcie się zaczęło:) Coś zaczęło się dziać, to niech już szybko pójdzie żebyś utuliła córcię. A czujesz, że rusza się tak samo, czy mniej już?

Magda, Was pytają czy już urodziłyście, a u mnie ciągle powtarzają, że jeszcze tyle czasu do porodu i po co szykujemy wyprawkę. A do tego teściowa zaczęła się wtrącać i dostałam cały wykład na temat wielkości kołdry dla dziecka :wściekła/y:.
Już też bym chciała być na wylocie :)

Joasia, ja dopiero zacznę 23tc, a przez to łożysko boję się co będzie dalej i że od ok 30tc będę musiała leżeć i odwiedzać szpital, także chciałabym przespać ten okres i obudzić się w 36tc i niedługo rodzić.

no to gadanie i telefony wykańcxa codziennie ktos pyta dzwoni , pisze czy juz sie cos dzieje , i zeby dac znac jak cos jak by im to cos dalo :rolleyes:
a moja tesciowa zaczyna wyklady po co maz przy porodzie jak ona rodzila to tesc ja zawioz , a potem zadzwonila ze juz po i tyle. :eek:

reklama
Szczerbatka ja wiem ze jak odchodzi czop ale bez krwi to nawet 3tygodnie mozna czekac, ale podobno jak z krwia to na dniach powinno sie urodzić, tak wszedzie podaja ale znajac moje szczescie to napewno w to sie nie wpisze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry