• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Anulla hahaha w pewnym sensie jesteśmy wariatkami :) Ja znajomym nie mowię o swoich obawach bo chyba nie wiedzieliby o co mi chodzi. A przecież te nasze ciąże takie upragnione ze teraz kazdy bol jest dla nas złym znakiem. I pewnie tak będzie do porodu :)

reklama
Hania witaj w wariatkowie, mam to samo. Jak obudze sie z niepokojem to zmieniam pozycje na taka, ktorej moj synek nie lubi i wtedy zawsze kopie wiec jak nie kopnie to nie moge zasnac. A najwieksze schizy mam jak moj M wypije %, juz pisze scenariusz, ze cos sie dzieje a mnie nie ma kto zawiezc do szpitala ;) Na dodatek moj ojciec zlamal noge wiec w razie czego na niego liczyc tez nie moge.

​Hania39, witaj ! :)

STYCZEŃ

1. Hope84 (1 styczeń) córka Nina
2. szczerbatka (13 styczeń) syn Piotruś
3. Magda_7891 (19 styczeń) córka Zosia
4. Bziumelka (20 styczeń) córka Sonia
5. Emilia M (22 styczeń) syn Filip

LUTY
6. ewelina.br (4 luty) syn Filip
7. Medalikara (14 luty) córka Helenka
8. Genna (20 luty), syn Franuś
9. montana8 (26 luty) córka Zosia

MARZEC

10. Agaawa
(3 marzec) syn Piotruś
11. Finesse (29 marzec) córka

KWIECIEŃ
12. Smerfeta (1 kwiecien) córka Alunia
13. Milena87 (1 kwiecień) synek Nikodem
14. Kotuska83 (9 kwiecien) syn
15. Jazzabell (10 kwiecien) bliźniaki
16. Kasik36 (10 kwiecien) syn
17. joasia2906 (10 kwiecień)synek Wojtuś
18. Olusia7982 (15 kwiecien) bliźniaki: córka + syn
19. Hania39 (30 kwietnia) córka Lena

MAJ
20. Liskka (13 maj) synek
21. Anulla28 (18 maj) córka
22. Aisa79 (25 maj) syn Marcel Marek
23. anula86@ (29 maj) córka

LIPIEC

24. lilka-1986 ​ ( 31 lipiec/1 sierpień)

Hania, ta "choroba" i tak nie minie ;) bo później kupka będzie miała nie taki kolor, a to kolki, a to szczepienia, przedszkole, szkoła itp :) już zawsze będziemy się martwić o nasze skarby.

Wiem wiem. Jeden mój skarb za 2 miesiące kończy 18 lat i będzie już dorosła :) ale to i tak nic nie zmienia. I tak ma mnie pewnie dość : jak lekcje co w szkole chcesz obiad nie jesteś głodna czas spać ubierz sie ciepło itd. :)

Witaj Haniu :)
Boshe dziewczyny jak fajnie czyta sie o waszych teściowych , uwielbiam to ;) mija w połowie grudnia mówiła a po co juz wybieracie wozek :/ i to wszystko , na szczęście sie nie wtrąca , a o dołożenie sie do cEgokolwiek nie ma mowy z ich strony .
A moj młody oczywiście dzisiaj znowu cisza ..... Oj będzie wpierdal jak wyjdzie :P

reklama
Genna, ale ten twój Franus to leniwy ;) ciekawe czy będzie taki leniuch po tej drugiej stronie czy wtedy da matce popalić :)
Moja kuzynka tak miała z córką że nie czuła ruchów i nie raz była na ip z tego powodu, książeczka do liczenia ruchów itp. Młoda oczywiście cała i zdrowa ale taki leniuszek że szok tylko spała :) nawet za spokojna jak na małe dziecko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry