• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ewelina kciukasy, zeby sie rozkrecilo i szybko poszlo :)

Smerfeta dzieki za info o Lidlu, tam sa dosyc dobre jakosciowo wiec warto obejrzec. Kombinezon jakis mam, musze tylko sprawdzic rozmiar (wszystko popakowalam po praniu w torby), wydaje mi sie jakis taki duzy ;)

Medalikaria dzieki za linka do tych tabletek. To dobry pomysł jest, skorzystam na pewno.

Aisa, Anulla, Kasik - rozmiar 74 jest na dziecko roczne, moje w grudniu bedzie miało 9 miesiecy, widziałam te kombinezony, sa ogromne. Wy planujecie kupić 74? Przecież to zbyt duze chyba.... Kurde.... No..... Sama nie wiem....

Agaawa w rozmiarówce smyka podawali, że rozmiar 74 jest na 6-12 msc. 68 byłby za mały raczej bo porównywałam w sklepie 68, 74 i 80 i ostatecznie jednak 74 wydał mi się najwłaściwszy. Taki kupiłam

Załączniki

• 1422571773808.jpg
    1422571773808.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 81
Kurde no nie wiem. Koleżanka od której dostałam ciuszki na cały rok dla synka, ma dwoch chłopców. Pierwszy był mniejszy i szczuplejszy, a ten drugi urodził sie większy, od razu 62 nosił, ważył ponad 4 kg i grubszy tez jest, całkiem spory grubcio, nie typowy dzidzius, tylko raczej z tych dużych dzieci. No i w grudniu na swoj roczek dopiero przechodził na rozmiar 80. Mnie dzisiaj w smyku wydawał sie ogromny ten kombinezon na 74.

Kasik36 podyslam linka do gościa co ma wiele rzeczy i dzis widziałam u niego majtki jednorazowe.
allegro.pl/pieluchy-flanelowe-kolorowe-pielucha-flanelowa-pl-i5030846551.html

Też jestem na etapie remontu. Kończymy łazienkę a meble do kuchni mają być dopiero na 1 marca także wiem co czujesz. I tez na wszystko trzeba czekać 2-3 tygodnie rozwala mnie to.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry