reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
ubezpieczenie jest na rok, i po roku albo przedłuzasz albo nie...co do sum to nie pamietam dokładnie przyjda wszystkie dokumenty poczta to poczytam, duzo wymieniała chorób na które dziecko jest ubezpieczone zeby leczyc

Cześć Dziewczyny.

A my juz dzis w szpitalu, po USG, dziecko ma podobno 4 kg, po ktg, po badaniach, szyjka twarda i zamknięta. Jutro test oxy. Ale chyba sa sami zaskoczeni, ze jestem tak całkowicie poblokowana. I co ja teraz zrobię? A przy badaniach boli jak diabli...... Po 19- tej na ktg miałam dwa skorcze! :-D

Smerfeta to mamy te same badania, ja jeszcze mam chodzić na cwiczenia dla ciężarnych na rehabilitacje. Bo na sali ja jedyna zdrowa i donoszona.

Mnie do pobierania krwi pepowinowej nie przekonali - ale uwazam ze każdy musi sam rozmyślić sprawę, bo nie jest łatwo zdecydować.

Agaawa wlasnie sie zastanawialam czy Ty juz tulisz synka do piersi. Niezla waga, u mnie moze byc podobnie ;)

A ja od kilku dni czuje, ze to juz koncowka. Czuje sie zmeczona, brzuch wystrzelil do przodu niesamowicie, jest mi ciezko chodzic. Chyba juz czas na takie samopoczucie ;)

Agawa, a ja sie własnie tak zastanawiałam dzis co tam u Ciebie. Jakos tak mi brakowało info o szczesliwych narodzianach..... kurcze Piotruś uparty facet !! Moze on chce na Alunie i mojego Kubusia poczekać i tak sobie we 3 na swiat przyjsc ?

Cześć!
Alusce odpowiada rytm życia szpitalnego. Od godz 6 wystawia mi nozke i jezdzi po boku. Spać się już nie dało

Agaawa nie martw się, dadzą Ci tyle oxy że szybko wszystko pójdzie. Trzymam mocno kciuki :-) A jakie ćwiczenia robisz? Bardzo jestem ciekawa tego, wyobrażam sobie że to coś pomagajacego przy porodzie?

Kasik a ja się nawet dobrze czuję. Nogi puchna tylko od czasu do czasu a tu w szpitalu jeszcze mi sie nie zdazylo. Tylko brzuch nocami twardnieje i przekrecenie się na drugi bok wymaga sporo wysilku ;-)

Agawaa powodzenia z oxy jak ja bylam tak poblokowana to po oxy nie zadziało się kompletnie nic a mialam duza dawke puszczana przez ponad 6 godzin... Mam nadzieje ze u Ciebie bedzie lepiej. Powodzenia

Ordynator powiedziała ze nie wie co ze mną zrobić i jak wymyśli to mi powie :) Jednym slowem zastanawiają się czy mnie wypuścić bo na poród jest jeszcze za wcześnie. Tak więc czekam....

reklama
Do góry