• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Smerfeta napiszę również tutaj, bo pewnie nie masz czasu zajrzeć na inne wątki. Moje ogromne gratulacje i całusy dla Aluni :-*

Agaawa Tobie również gratuluję prześlicznego synka :-D Mam nadzieję, że wkrótce wrócisz do pełni sił.

Agawa gratulacje:) piotrus sliczny

Smerfeta jeszcze raz gratuluje...to mówisz ze cc jest do przezycia i za bardzo sam zabieg nie jest odczuwalny?? ja tez jestem po laparoskopiach az 3 i zastanawiam sie czemu one maja wpływ na ciecie??

Gizas ja pamietam Cie jeszcze z 2 lata wstecz....za czasów jak pisała tu Lawendowy i Sylwia....mnie strasznie szybko ciaza zleciała. Ja robiłam wszystkie 3 prenatalne z tym ze 2 na nfz a jedno juz placilam sama bo nie refundowali

Kasik, Kotuska to teraz po mału nasza kolej:)

Joasia, to ja pierwsza w kolejce- w poniedziałek pierwsze podejscie ;-) Lisska, wpisz mnie na 16-17 marca wywołanie porodu .

Smerfeta, ile tych podkładów trzeba miec? Mam paczke 10 szt ale chyba moze być mało.A te na łozko mają czy tez trzeba zabrac ?

Ostatnia edycja:
Lilka, po laparoskopi to nie wiem jakie to ma znaczenie ale lekarz mi mówił ze jak miałam wyłuszczane torbiele i mam ciecie jak przy cesarce to juz jest gorzej bo oni bedą ciąc w to samo miejsce. Ja juz mam przez to zrosty a moge miec jeszcze większe jak 2 raz tam bedą majstrować.

Ostatnia edycja:
Kotuska ale smerfeta pisala ze gorzej bylo wykonac ciecie bo jest po laparoskopi. Dlatego sie zdziwilam bo ja tez jestem po laparo a problemow z cc nie bylo. Co innego pewnie jak juz wczesniej byl ciety brzuch...

Smerfeta gratuluje skarba :D

O rety jestescie nie do nadrobienia , czasani wchodze i podczytuje ale to kropla w morzu . Filip zawricil matce w glowie na calego .
W dzien skubaniec malo spi ze trzy razy po 45min w porywach do 1,5 h. I w tym czase ogarniam domek. A wazy juz ponad 4500 g. Jest co dzwigac :)

Załączniki

• 1426284893700.jpg
    1426284893700.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 86
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry