reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Finesse, gratulacje ! zdradzisz imię małej? :)
Zawsze jak odświeżam liste to zaraz któraś rodzi, więc Kotuśka do boju !! :-)

Genna, oczywiscie wiem że nie wolno porównywać cen ale tutaj sesja kosztuje 250e i w tym tylko 10 zdjec na CD i jedno wywołane w dużym formacie. Bez albumów i ni huhu. I nie zawsze w studio, czasem w domu bez akcesoriów. Gdyby jeszcze powalały te ich fotki, ale szału nie ma :(

Kasik36, a Ty masz już zdjęcia z sesji??

MARZEC

1. Kotuska83 (16-17 marzec) syn
2. Olusia7982 (28 marzec lub 31 marzec) bliźniaki córka i synek

KWIECIEŃ
3. joasia2906 (2kwiecień)synekWojtuś
4. Jazzabell (10 kwiecien) bliźniaki
5. Kasik36 (10 kwiecien) syn
6. Hania39 (30 kwietnia) córka Lena

MAJ
7. Liskka
(13 maj) synek
8. Anulla28 (18 maj) córka Wiktoria Amelia
9. Aisa79 (25 maj) syn Marcel Marek
10. anula86@ (29 maj) córka

CZERWIEC

11. Luize ( 14 czerwiec) córka Zuzia i syn Mateusz

LIPIEC

12. lilka-1986 ​ ( 31 lipiec lub 1 sierpień)

WRZESIEŃ

13. kikifish87 ( 25 września)

PAŹDZIERNIK

14. GizaS (10październik)

Ostatnia edycja:
reklama
Moja Kruszyna

Załączniki

• 1427219593943.jpg
    1427219593943.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 83
Kasik to pewnie chodzi o te antygeny w szczepionkach - w tych bezpłatnych w większości są niepotrzebne. Ja jestem zdecydowana na płatne szczepienia właśnie by tych niepotrzebnych antygenow zaoszczędzic małej

Milena my mamy 37 tc +1. Głównie chodzi o to że Alicja jest drobna i szybko marznie - sinieja jej rączki i nóżki. Później zerkne na kompie na Nikodema :)

Ja na szybko wstawiłam w album kilka zdjęć Ali. Może później na wątku też wstawie

Ostatnia edycja:
Magda, Genna, Milena, jak patrze na Wasze Szczęscia to az mi sie cukier od tych słodkości podnosi !!!

Finnes, gratulacje !! Jak juz dojdziesz do siebie, to napisz cos wiecej o sobie i córeczce.A córeczka "zdrowych" rozmiarów !

Kasik, a my to chyba na wyscigi będziemy ;-) Byłam dzis u lekarki z tego szpitala gdzie musze rodzić i ona mi sugerowała ze jak pojade w czwartek do cukrzykowej do szpitala to "ona przeczuwa" że juz mnie zostawią. Wiec Kochana, rodzimy razem ??? Póki co faktycznie czop pomału odchodzi a rozwarcie- uwaga ... na opuszek ..buhahaha .... skonczy sie indukcją o ile do czwartku nie urodze !! A mój mały dzis na usg 3150 choc tydzien temu w szpitalu 3200. Tak wiec co sprzęt to inna waga.... wiedziec bede na pewno jak sie urodzi.
Lisska, odswież 2 razy to z Kasik urodzimy razem :-)

Finesse, gratulacje i witamy niunię na świecie. Ładna waga :-)
Milena, przystojny kawaler Ci rośnie ;-)
Kasik, Kotuska, no dziewczyny chyba wy będziecie następne:) Chybaże Joasia jeszcze do Was dołączy :-)

Liskka, może za często nie odświeżaj kalendarza, bo dojdzie do nas, a ja jestem w tyle z wyprawką dla małej:) Dla siebie mam większość rzeczy i już w połowie spakowaną torbę do szpitala, bo mąż ciągle suszy mi głowę, że jak trafię do szpitala to on sobie nie poradzi sam z pakowaniem wszystkiego, a tak czuje się bezpieczniej :blink:

Genna, no tak dać facetowi coś do załatwienia to zawsze coś nakręci a potem musimy się głowić jak to zmienić. No ale w końcu nie możemy wszystkiego same robić :)

reklama
Anulla28, my tez jeszcze nie mamy wszystkiego.
Ciagle czekamy na przewijak . Małego mogłabym w sumie juz spakować, mini walizka kupiona ale jeszcze chce dokupić jakiegoś pajaca i kocyk do szpitala, ale czekam do wypłaty bo w tym miesiącu juz wyczerpaliśmy limit :D
Dla siebie brakuje mi szlafroka i przynajmniej jednej koszuli rozpinanej sprzodu bo jedna juz mam. Chce sie spakować początkiem kwietnia. Juz chciałabym pościelic lozeczko i kołyskę ale zdaje sobie sprawę ze to za wcześnie, wszystko jeszcze w foli trzymam.

Ostatnia edycja:
Do góry