• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Niestety, jestem znowu w szpitalu. Pojawił się nowy krwiak i krwotok wieczorem. Nie wiadomo od czego. Leżałam przecież całe dnie w domu, clexane już nie niorę. Niestety, krwiak jest w gorszym miejscu niż poprzednio.

Misia dbaj o siebie i słuchaj lekarzy a na pewno wszystko będzie dobrze...
jesteśmy z Tobą:tak:

Ja od wczoraj przeszłam już na L4, mąż z moją mamą tak mi nagadali że zima, grypa panuje wszędzie że tak daleko do pracy dojeżdżam że mam nie ryzykować no i się poddałam i będę grzecznie siedzieć w domku...
zresztą sama widzę po sobie że taka duża aktywność bardzo mnie już męczy i praktycznie nie ma dnia bez popołudniowej drzemki....

Misia jestem z Tobą, na pewno znowu się ładnie wchlonie!

dorex no a co, odpoczywaj jak mozesz:tak:

my dzis mamy zamiar z moim mezem isc do jego rodzicow, mamy w miare nie daleko, wiec moze bedzie mi sie chcialo ruszyć tyłek ;-)

Dziś mam dobry dzien:tak: Jutro do szkoły, no i za tydzień chyba pierwsze egzaminy sesji, 3majcie kciuki! A jak dobrze pojdzie to jutro skoncze II rozdział mgr! :-) I jeszcze 2 lub 3, zależy czy promotor będzie sobie życzył.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry