Nikaaa
Fanka BB :)
Niby pisze że takCiekawe jak to świeci czy do sufitu dojdą te światełka![]()
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niby pisze że takCiekawe jak to świeci czy do sufitu dojdą te światełka![]()
A bakterii w siku nie masz?Ja mam przyspieszona wizytę. Miałam mieć 31 maja a mam w poniedziałek. Jakieś brodawki mi się zrobiły na pipcei Pani Doktor kazała przyjechać wcześniej :/ w tej ciąży wiecznie coś. Jak nie zle wyniki krwi to jakieś paskudztwo przylazlo przez co mogę mieć cesarke :/
Ja prawie płakałam na tymmnie to czeka za miesiąc:/ nie lubię :/
Znasz już płeć?Ja na poczatku jedzenie chlonelam, tylko jadlam i w sumie oprocz slodkiego to wszystko. Teraz jakby coraz gorzej czuje glodek , a nic mi jakos nie podchodzi![]()
NieeeZnasz już płeć?
Boshe to jak u nas. Jak powiedzieliśmy moim rodzicom to się zaczęło. Ja to kupowałam po kilka ciuszków, a tak to tylko w necie oglądałam co i jak. A oni...To ja dla małego nie kupiłam nic. Moja mama jak skończyłam 3 miesiąc to wpadła w szał zakupów. Wózek tez ona kupowała. Mam już dla małego wszystko . Brakuje tylko lozeczka które kupuję moja siostra jako chrzestna .
na siłę nas zawalali tym wszystkim, w domu wyglądało jak w chlewie. Nie mówiąc o tym, że pozbawiali nas frajdy z kupowania różnych drobiazgów
masakra z nią.No to nieźleBoshe to jak u nas. Jak powiedzieliśmy moim rodzicom to się zaczęło. Ja to kupowałam po kilka ciuszków, a tak to tylko w necie oglądałam co i jak. A oni...w styczniu już miałam 2 krzesełka do karmienia, leżaczek bujaczek, siatę maskotek, grzechotek, butelki, duży kojec, tonę ciuchów...ale mnie to wkurzało
na siłę nas zawalali tym wszystkim, w domu wyglądało jak w chlewie. Nie mówiąc o tym, że pozbawiali nas frajdy z kupowania różnych drobiazgów
Fakt, że jak tylko powiedzieliśmy o wnukach to kazali nam zastanowic się nad wózkiem, bo to właśnie oni nam zasponsorują, za to moja teściowa tylko przyłazi i komentuje....a po co tyle ciuchów, a po co tyle pościeli, a po co już masz pampersy, a tego tyle na co. Sama ciążą się nie interesowała do miesiąca...a teraz już mi karze ciuszki oddawac te najmniejsze bo po co mi aż tyle, po co kocyki, a rożki...i teksty ona nie miała i było dobrze.masakra z nią.
Nic nie mów. U nas najpierw był problem z drugim imieniem dla chłopczykaWgł dopieri sobie uświadomiłam że muszę mieć chociaż dwie osoby na chrzestnych i m dwie... Mam tylko brata rodzonego więc nie mam pojęcia kogo miałabym wziąć