• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Taki właśnie jeden za drugim jeszcze ujdzie bo jest łatwe dojście do dzieci też o takim myślałam. Zobaczymy co do zimy wymyśla z wózków :p moja ciotka ma wózek który kosztuje 2,5 tys euro:szok:....ale kupiła go za 1300 € chociaż tam inne zarobki ale jest jeden obok drugiego wszędzie wejdzie w drzwi i leciutki

reklama
Dzien dobry :)
Ja juz mieszkanko wysprzatalam i moge lezec z brzuchem do gory...
pisanka ja tez tak nie raz mialam z tym kluciem, a z tyciem dopiero teraz ptrzytylam niecale 2 kg :) ale mnie nie zalezy z tym tyciem moja waga startowa 65 kg przy 166 cm :)
Dzień dobry :)
Ja przy 180cm przed stymulacja ważyłam 65 kg teraz 69 ale u mnie widać na twarzy od razu ze kilogram przytylam. Po stymulacji wujek mi mówił że coś taka grubsza jestem że noga taka potężna -_- także ja.orzytyje trochę i już puchne cała .... I może coś się kroi...ale mnie boli kość ogonowa.. Omgggg

Dzień dobry :)
Ja przy 180cm przed stymulacja ważyłam 65 kg teraz 69 ale u mnie widać na twarzy od razu ze kilogram przytylam. Po stymulacji wujek mi mówił że coś taka grubsza jestem że noga taka potężna -_- także ja.orzytyje trochę i już puchne cała .... I może coś się kroi...ale mnie boli kość ogonowa.. Omgggg
O kurcze tos Ty wysoka kobitka :P i w dodatku wage mialas taka jak ja -wiec troche taka kulka chyba przy Tobie bym byla :D

Ja schudłam przez stymulację 3kg i przez I trymestr nadrabiałam. Dopiero po 13tc zaczęły sie odkładać kilogramy. Wazę sie co środę jak zaczynam nowy tydzien (i robię zdjęcie brzuszka co środę - fajna pamiątka) i mam 9kg na plusie. A podobno od teraz przybiera sie od 0.5-1 kg na tydzien, wiec czeka mnie kulanie sie w 9 miesiącu. Mi raczej poszło w brzuch wszystko i w cycki, troche w tyłek, ale a buzi dalej szczupła jestem.

Pytałam mojej koleżanki która ma bliźniaki i ma wózek obok siebie i mowi że bez problemu mieści sie w drzwiach czy wchodząc do autobusu także chyba one nie sa aż takie szerokie.

Ja schudłam przez stymulację 3kg i przez I trymestr nadrabiałam. Dopiero po 13tc zaczęły sie odkładać kilogramy. Wazę sie co środę jak zaczynam nowy tydzien (i robię zdjęcie brzuszka co środę - fajna pamiątka) i mam 9kg na plusie. A podobno od teraz przybiera sie od 0.5-1 kg na tydzien, wiec czeka mnie kulanie sie w 9 miesiącu. Mi raczej poszło w brzuch wszystko i w cycki, troche w tyłek, ale a buzi dalej szczupła jestem.

Pytałam mojej koleżanki która ma bliźniaki i ma wózek obok siebie i mowi że bez problemu mieści sie w drzwiach czy wchodząc do autobusu także chyba one nie sa aż takie szerokie.
To podobno od wózka zależy i trzeba wszystko pomierzyc zanim się kupi :D
Bo może się np.stelaż wózka do bagażnika nie zmieścić...

u mnie póki co 4kg na plusie (z tym, że na poczatku schudłam 3g, potem nadrobiłam) i też wszytsko poszło w brzuch i biust (nigdy takiego nie miałąm! nie lubie:/). na twarzy widac delikatnie. ja robiię sobie co jakiś czas zdjecia, by porównac. i musze przyznać, że widac roznice - chuda byłam strasznie an poczatku :/

dobrego dnia dziewczyny!

Anika ja nie mogę uwierzyć ze byłam bez brzucha bo tak sie przyzwyczaiłam że go teraz mam :-) a jeśli chodzi o piersi to mój cały czas sie pyta czy wrócą do normalności, bo on zawsze wolał mniejsze :-) miałam B/C a mam E teraz. I one ważą chyba z 1kg sztuka :-)

reklama
Anika ja nie mogę uwierzyć ze byłam bez brzucha bo tak sie przyzwyczaiłam że go teraz mam :-) a jeśli chodzi o piersi to mój cały czas sie pyta czy wrócą do normalności, bo on zawsze wolał mniejsze :-) miałam B/C a mam E teraz. I one ważą chyba z 1kg sztuka :-)
a moj pyta, czy biust taki zostanie :D u mnie poszło z małego B na duże, bardzo duze C. wiec niby nie jest to wielki przyrost, ale dla mnie roznica jest ogromna!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry