• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej. Melduję się i ja na wątku mimo że moja ciąża stoi jeszcze pod znakiem zapytania ale póki co w niej jestem :) mam tydzień zwolnienia to będę was podczytywac :)
E tam pod znakiem zapytania :p twój Babel jest przebiegły i od zapłodnienia się droczy z mamuśka :) ja prawie śpię...posprzątalam zrobiłam sernik na zimno i padam...A ty jak się czujesz. Coś Ci dolega? ja mam czasem klucia i kręgosłup bpli i tyle....póki nie zobaczę brzucha nie uwierzę że w.ciazy jestem hehe

reklama
Wiecie,w koncu laskawie po 7 tyg dotarl do sklepu nasz wozek. Najpierw producent zagral sobie w ch... z kolorystyka. Wybralismy kolor,zaliczka byla wplacona,a po tyg wiadomosc,ze juz nie ma takich kolorow i dostepne sa inne:realmad:
Wozek mial byc po 4-5 tyg,dotarl dzis i jeszcze nie ten kolor stelaza ktory byl zamowiony wiec teraz bedziemy czekac niewiadomo jak dlugo na stelaz:realmad:
A ja glupia zastanawialam sie dlaczego sklepy w trojmiescie wycofuja sie ze wspolpracy z bebetto...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry