pisanka89
Fanka BB :)
Jużpisanka89 - jak możesz dopisz mnie na:
14.06 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
08.07 - usg ciąży
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jużpisanka89 - jak możesz dopisz mnie na:
14.06 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
08.07 - usg ciąży
A ja powiem delikatnie ,ze dzisiaj mnie tak rypie kregoslup ze oszaleje zaraz :/ w ogole jestem slaba jakas![]()
A w którym tyg jesteś? Może dziś masz słabszy dzień. Na pewno wszystko jest ok :*tez sie jakosnieswojo czuje, po wczorejszum twardnieniu brzucha prawie nonstop dzis lepiej ale jakos mimo wszystkondziwnie. Jutro mam kontrole ze wzgledu na te skurcze i rowniez ze wzgledu na brak odczuwania pierwszych ruchow.Stresuje sie juz na maksa.
Mniejmy nadzieje ze to tylko slabszy dzien.
A powiem Ci ze ja tez jakos dzisiaj czulam jakby mi brzuch caly dzien sie robil twardy - ale sobie mysle chyba tak ma byc musi byc troche twardzy a nie ulany staletez sie jakosnieswojo czuje, po wczorejszum twardnieniu brzucha prawie nonstop dzis lepiej ale jakos mimo wszystkondziwnie. Jutro mam kontrole ze wzgledu na te skurcze i rowniez ze wzgledu na brak odczuwania pierwszych ruchow.Stresuje sie juz na maksa.
Mniejmy nadzieje ze to tylko slabszy dzien.
A w którym tyg jesteś? Może dziś masz słabszy dzień. Na pewno wszystko jest ok :*
JużPisanka prosze czy mozesz mi wizyte na jutro, wizyta kontrolna dopisac
Pewnie Maluszek jest leniwy i nie chce Ci dokuczaćPoczatek 19stego tygodnia ale wczoraj mnie tak sciskalo w brzuchu ze myslalam ze musze juz na pogotwie, ale gninka z kliniki kazala odczekac i przyjechac jutro. Jeszcze mnie nastraszyla mowiac ze zastanawiajace jest ze jeszcze nie czuje pierwszych ruchow bo to moja druga ciaza.Pierwsze dziecko przyszlo na swiat niezywe w 40 tygodniu, wprawdzie to bylo 16 lat temu ale do dzis mnie trzepie jak sobie pomysle ze znow moglo by tak byc.Bozo jak ja sie boje i stresuje przez brak tych pierwszych ruchow.