• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ewelin ja jutro do mamusi na gołąbki jadę :)
Dziewczyny wzielam pierwsza tabletke antykow a hormony mi szaleją, jeszcze 20 dni :/ rety żeby się to rozwodem nie skończyło bo po prostu jestem zła na M o wszystko ...:(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja powiem delikatnie ,ze dzisiaj mnie tak rypie kregoslup ze oszaleje zaraz :/ w ogole jestem slaba jakas :(

tez sie jakos nieswojo czuje, po wczorejszum twardnieniu brzucha prawie nonstop dzis lepiej ale jakos mimo wszystkondziwnie. Jutro mam kontrole ze wzgledu na te skurcze i rowniez ze wzgledu na brak odczuwania pierwszych ruchow.Stresuje sie juz na maksa.

Mniejmy nadzieje ze to tylko slabszy dzien.

tez sie jakosnieswojo czuje, po wczorejszum twardnieniu brzucha prawie nonstop dzis lepiej ale jakos mimo wszystkondziwnie. Jutro mam kontrole ze wzgledu na te skurcze i rowniez ze wzgledu na brak odczuwania pierwszych ruchow.Stresuje sie juz na maksa.

A w którym tyg jesteś? Może dziś masz słabszy dzień. Na pewno wszystko jest ok :*

tez sie jakosnieswojo czuje, po wczorejszum twardnieniu brzucha prawie nonstop dzis lepiej ale jakos mimo wszystkondziwnie. Jutro mam kontrole ze wzgledu na te skurcze i rowniez ze wzgledu na brak odczuwania pierwszych ruchow.Stresuje sie juz na maksa.

A powiem Ci ze ja tez jakos dzisiaj czulam jakby mi brzuch caly dzien sie robil twardy - ale sobie mysle chyba tak ma byc musi byc troche twardzy a nie ulany stale :) Ogolem po dzisiejszym dniu zastanawiam sie jak ciezkie beda dla mnie nastepne miesiace jak teraz juz marudze..

A w którym tyg jesteś? Może dziś masz słabszy dzień. Na pewno wszystko jest ok :*

Poczatek 19stego tygodnia ale wczoraj mnie tak sciskalo w brzuchu ze myslalam ze musze juz na pogotwie, ale gninka z kliniki kazala odczekac i przyjechac jutro. Jeszcze mnie nastraszyla mowiac ze zastanawiajace jest ze jeszcze nie czuje pierwszych ruchow bo to moja druga ciaza.Pierwsze dziecko przyszlo na swiat niezywe w 40 tygodniu, wprawdzie to bylo 16 lat temu ale do dzis mnie trzepie jak sobie pomysle ze znow moglo by tak byc.Bozo jak ja sie boje i stresuje przez brak tych pierwszych ruchow.

reklama
Poczatek 19stego tygodnia ale wczoraj mnie tak sciskalo w brzuchu ze myslalam ze musze juz na pogotwie, ale gninka z kliniki kazala odczekac i przyjechac jutro. Jeszcze mnie nastraszyla mowiac ze zastanawiajace jest ze jeszcze nie czuje pierwszych ruchow bo to moja druga ciaza.Pierwsze dziecko przyszlo na swiat niezywe w 40 tygodniu, wprawdzie to bylo 16 lat temu ale do dzis mnie trzepie jak sobie pomysle ze znow moglo by tak byc.Bozo jak ja sie boje i stresuje przez brak tych pierwszych ruchow.
Pewnie Maluszek jest leniwy i nie chce Ci dokuczać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry