• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wiecie,w koncu laskawie po 7 tyg dotarl do sklepu nasz wozek. Najpierw producent zagral sobie w ch... z kolorystyka. Wybralismy kolor,zaliczka byla wplacona,a po tyg wiadomosc,ze juz nie ma takich kolorow i dostepne sa inne:realmad:
Wozek mial byc po 4-5 tyg,dotarl dzis i jeszcze nie ten kolor stelaza ktory byl zamowiony wiec teraz bedziemy czekac niewiadomo jak dlugo na stelaz:realmad:
A ja glupia zastanawialam sie dlaczego sklepy w trojmiescie wycofuja sie ze wspolpracy z bebetto...
No to rzeczywiście przekichane... Szkoda słów... takie opóźnienie

reklama
Wiecie,w koncu laskawie po 7 tyg dotarl do sklepu nasz wozek. Najpierw producent zagral sobie w ch... z kolorystyka. Wybralismy kolor,zaliczka byla wplacona,a po tyg wiadomosc,ze juz nie ma takich kolorow i dostepne sa inne:realmad:
Wozek mial byc po 4-5 tyg,dotarl dzis i jeszcze nie ten kolor stelaza ktory byl zamowiony wiec teraz bedziemy czekac niewiadomo jak dlugo na stelaz:realmad:
A ja glupia zastanawialam sie dlaczego sklepy w trojmiescie wycofuja sie ze wspolpracy z bebetto...
No to nieźle... Zostaniesz bez wózka na poród. Ale się spieszą.... Zamawiasz w połowie ciąży a przychodzi w czasie porodu :p to już sama byś szybciej uszyla

No to mam 2:0 dla kibelka :( Ale od razu lepiej mi :P Ale truskawki bym zjadła :D
Biedna. Ja trochę podziabałam na obiad kaszy jaglanej z sosem pieczarkowym i ogórkiem korniszonem. Nie wiem co to za połączenie ale to byly jedyne rzeczy na jakie w miarę mialam ochotę, a i tak nie smakowało:( oczywiście niedb mi w standardzie. Wczoraj kupiłam sobie rybę opiekaną w zalewie octowej, tak bardzo mi smakowała, a tak bardzo było mi po niej niedb. Chyba mam niejadka w brzuchu, nic mu nie smakuje ;)

Ja znów mam głodomora, bo bym jadła i jadła :) Ale chyba mój głodomorek nie wszystko lubi i daje mi znaki czego nie jeść :) Zobaczymy jutro jak będzie, bo mam ochotę na sernik na zimno i gołąbki :D

Biedna. Ja trochę podziabałam na obiad kaszy jaglanej z sosem pieczarkowym i ogórkiem korniszonem. Nie wiem co to za połączenie ale to byly jedyne rzeczy na jakie w miarę mialam ochotę, a i tak nie smakowało:( oczywiście niedb mi w standardzie. Wczoraj kupiłam sobie rybę opiekaną w zalewie octowej, tak bardzo mi smakowała, a tak bardzo było mi po niej niedb. Chyba mam niejadka w brzuchu, nic mu nie smakuje ;)
Ja jestem głodna ake mnie mdli. U rodziców zjadłam ryż z kurczakiem i warzywami u mdlilo 3 h teraz zjadłam płatki na mleko i znowu mdli ale tak leciutko a ja nadal głodna. Ale na nic nie mam ochoty

Mamuśki jutro nasze święto. Miłego świętowania i kciuków nie puszczamy :)

26: marluna - wizyta kontrolna

27: pisanka83 – wizyta u gin prowadzącego ciążę w klinice
27: truskawka - wizyta przed crio
27:koralik83 - betowanie
27:gosia321 - wizyta kończąca stymulacje
28: Mgs - urodziny :)
30: Kajka*89 - wizyta w klinice przed crio
30: Falka - kontrolne usg w trakcie ciąży (bijące serduszko)
30: malutkikaczorek - kontrola progesteronu
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze
31: Nikaa - wizyta u gin prowadzącej ciaze
31:dorota1984-betowanie
31: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: Natula - wizyta z rozpisaniem stymulacji
6:malutkikaczorek - betowanie
8: MartinaM - wizyta kontrolna w trakcie ciąży
14: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: kinia83111 - czerwiec wizyta kontrolna
20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
W czerwcu: annemarie - histeroskopia

LIPIEC
8: Hess - usg ciąży

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry