• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

powiem Wam, że mi juz w cycki poszły :P Miałam miskę B czasami mała C, a teraz w nie się nie mieszczę :P Liczę,że już nie urosną :P Już jeden stanik siostrze dałam a dopiero co go kupowałam :D Zawsze chciałam takie C/D a teraz chce juz moje małe kurduple :D

reklama
Czesia, no jasne że nie powinno Ci być jej żal. To idiotka. Ciekawe czy wzięłaby odpowiedzialność na siebie gdyby coś się stało. Łatwo takie decyzje podejmować jak nie chodzi o własne dzieci.
Najlepsze jest to ze na koniec powiedziala do mnie ze nawet nie bedzie mnie wpisywac w liste przyjetych...wyszlam wsciekla i mowie do M ze pewnie,a nie daj Boze za dwa dni cos sie wydarzy i tam wroce to sie okaze,ze nie ma po mnie sladu...glupia franca co. Na szczescie panie w dyzurce prowadza swoj rejestr i mnie wpisaly.

Pisanka,ja pierwsze 2 kg na plusie mialam po 4 mcu i potem co miesiac az w 6 tez przybralam i waga sie zatrzymala,niespelna 6 kg na plusie bylo lacznie,a potem jak chlopaki zaczeli intensywniej rosnac ja tracilam na wadze. W 3 tyg przybralam 2 kg,a w kolejnym tyg zgubilam 3 kg,kolejny tydz bylo-2 kolejne. Przez ostatni niecaly miesiac przytylam 5 kg :( i lacznie przez cala ciaze mam 10 do przodu ale poszlo tylko w brzuch;)

Niby na początku sie chudnie i ja tak miałam. W pierwszych 3 miesiącach 1,5 kg mniej. Za to wczoraj 2,5 kg do przodu. Niby 0,5 kg tygodniowo jest ok. Jem jak mi sie chce i co mi sie chce wiec chyba bedzie grubo :biggrin2:

reklama
A ja nic nie schudlam chyba na poczatku :)
Zaczynalam z waga 65 kg a teraz niecale 67 i staram sie jesc jak mi sie chce bo naprawde sloniem nie trudno sie stac :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry