Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Powiem Ci ze przy takim wzroście jakbym ważyła że 49 to bym wyglądała szczupłoO kurcze tos Ty wysoka kobitkai w dodatku wage mialas taka jak ja -wiec troche taka kulka chyba przy Tobie bym byla
![]()
Poczekaj zaraz dostaniesz dwa rozmiary wiecej od bliźniaków :-)Możecie mi oddać trochę cyckowchętnie przygarne
![]()
Najlepsze jest to ze na koniec powiedziala do mnie ze nawet nie bedzie mnie wpisywac w liste przyjetych...wyszlam wsciekla i mowie do M ze pewnie,a nie daj Boze za dwa dni cos sie wydarzy i tam wroce to sie okaze,ze nie ma po mnie sladu...glupia franca co. Na szczescie panie w dyzurce prowadza swoj rejestr i mnie wpisaly.Czesia, no jasne że nie powinno Ci być jej żal. To idiotka. Ciekawe czy wzięłaby odpowiedzialność na siebie gdyby coś się stało. Łatwo takie decyzje podejmować jak nie chodzi o własne dzieci.
Mi w szpitalu mowili to samo,ze raczej nikt by nie ryzykowal.A ja jak zapytałam moja lekarke o poród naturalny, to tylko się uśmiechnęła... I powiedziała, że teraz asekuracyjnie przy blizniakach raczej robi się z zasady cesarski...