martka83
Fanka BB :)
Martka a kiedy miałaś transfer i czy to była blastka?![]()
transfer miałam 5.04 blastki, a czemu pytasz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Martka a kiedy miałaś transfer i czy to była blastka?![]()
A bo zastanawiam się ile dni różnicy między nami jesttransfer miałam 5.04 blastki, a czemu pytasz?![]()
Różne źródła różnie podają ale generalnie nijak to się ma do stanu faktycznegoAniolkowa po szybkości tetna można płeć rozpoznać?![]()
Wszystko mogąDziewczyny od ilu cm dziecka robią prenatalne? Możliwe że mogą je odwołać bo dzidzia za mała?
No w sumie ja bd w 12tc zobaczymy co powiedząWszystko mogąmy byliśmy na prenatalnych w 12 tc i po 2 tyg musieliśmy powtórzyc, bo nie można było ocenic wszystkich składowych.
Kochana moi ostatnio mieli jeden 130 z czymś, a drugi 160. Był długi czas, że oboje mieli 170-180 w tych granicach.
Też mi się wydaje ze to nijak się maRóżne źródła różnie podają ale generalnie nijak to się ma do stanu faktycznego![]()
Wiesz, teoretycznie bliźniaki rozwijają się nieco wolniej na początku, bo organizm musi ogarnąc jeszcze dwa ludziki. U mnie różnica między nimi a dzieckiem z pojedynczej ciąży wyrównała się przed ok 30 tc.No w sumie ja bd w 12tc zobaczymy co powiedzą![]()