Nikaaa
Fanka BB :)
Napewno nie, jest za wcześnie. Sam pecherzyk widać dopiero przy becie powyżej 1000.A czy na Usg bedzie cos widać?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Napewno nie, jest za wcześnie. Sam pecherzyk widać dopiero przy becie powyżej 1000.A czy na Usg bedzie cos widać?
Aniołkowa a która to doba już jest bo się pogubiłam? Od drugiej doby dizecko robi się marudniejsze bo kończą mu się zapasy z brzucha i głodne się robi. No i wiadomo że tęskni za mama. A imię? Będzie Kacperek?
Ja przy becie 1300 miałam.czysto jeszvze a pp 2 tygodnia czyli w 6tc już serduszkaNapewno nie, jest za wcześnie. Sam pecherzyk widać dopiero przy becie powyżej 1000.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
No dokładnie , wiec beta 30 napewno nic na usg nie będzieJa przy becie 1300 miałam.czysto jeszvze a pp 2 tygodnia czyli w 6tc już serduszka
ja miałam w 7dpt betę 20 w 9dpt 50 kolejna już 20, skończyło się biochemiczną ...Zapytam jeszcze u was na grupie bo u was więcej doświadczonych kobitekrobiłam betę w poniedziałek 13dpt i była 18 w środę 15dpt 27,8 wiec przyrost wynosił tylko niecałe 55%
czy miała któraś z was niższy przyrost niz ten książkowy 66% i ciąża była prawidłowa?
Synuś ma na imię Kubuś i dzisiaj minęła mu druga doba. Mówili mi wlasnie ze teraz bedzie miał gorsze dni i ze to normalne, ale dla mnie to jest masakra. Serce mi pęka jak on płacze. Ja dzisiaj płacze razem z nim :-( podali mu juz pierwszy pokarm moj ale jeszcze go bedą dokarmiać sztucznym mlekiem dopóki moja produkcja nie ruszy pełną parą. Dzisiaj mamy mieć pierwsze przytulanko