Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kaczorku ja robiłam bete w 11dpt i było 34, a kolejna robiłam w 14dpt i była 174. Akurat u mnie 3 dni różnicy, bo weekend wypadł. Więc nie wiem ile było po 48hZapytam jeszcze u was na grupie bo u was więcej doświadczonych kobitekrobiłam betę w poniedziałek 13dpt i była 18 w środę 15dpt 27,8 wiec przyrost wynosił tylko niecałe 55%
czy miała któraś z was niższy przyrost niz ten książkowy 66% i ciąża była prawidłowa?
Wiem kochanaKaczorku ja robiłam bete w 11dpt i było 34, a kolejna robiłam w 14dpt i była 174. Akurat u mnie 3 dni różnicy, bo weekend wypadł. Więc nie wiem ile było po 48h
Nie patrz na to jakie są przyrosty, bo to nijak sie ma do rzeczywistości. Ja później jeszcze 3 zrobiłam bete i wyszło 474 więc nawet to nie jest książkowy przyrost. U Ciebie po prostu zarodeczek później się wgryzł i dlatego może byc taka niska beta początkowa.A powiedz mi Ewelina ten przyrost o 66% powinien byc co każde 48h czy pózniej jak bedą bedzie wzrastać to procent przyrostu co 48 tez czy ten odsetek sie nie zmienia?
U mnie były słabe przyrosty i zawsze spadało niestety. Dwie biochemiczne. Ale trzymam kciuki żeby u Ciebie było inaczejZapytam jeszcze u was na grupie bo u was więcej doświadczonych kobitekrobiłam betę w poniedziałek 13dpt i była 18 w środę 15dpt 27,8 wiec przyrost wynosił tylko niecałe 55%
czy miała któraś z was niższy przyrost niz ten książkowy 66% i ciąża była prawidłowa?
U mnie były słabe przyrosty i zawsze spadało niestety. Dwie biochemiczne. Ale trzymam kciuki żeby u Ciebie było inaczej
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom