• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Aniolkowa będę chyba u rodziców bo jednak teściów się krępuje no i zjade sobie winda w razie co z 1 piętra haha i usiądę na ławce. Trzeba wolno chodzić. I odpoczywac, nie ma noszenia zmywania i mopowania. Ja nie wiem :p m już wogóle będzie miał mnie dosyć.jak.wroci

Dziewczyny, czy 12 tydzień to już jest właściwy czas żeby powiedzieć córce (8lat) o rodzeństwie ? A pracodawcy? Czy poczekać jeszcze tydzień do prenatalnego? Przezierność karkowa już wiadomo że jest ok... Brzuch to już niezła piłka[emoji6]

reklama
Dziewczyny, czy 12 tydzień to już jest właściwy czas żeby powiedzieć córce (8lat) o rodzeństwie ? A pracodawcy? Czy poczekać jeszcze tydzień do prenatalnego? Przezierność karkowa już wiadomo że jest ok... Brzuch to już niezła piłka[emoji6]
Pracodawcy możesz już powiedzieć :) I myślę, że córce też :) Na pewno się ucieszy, że będzie miała rodzeństwo :) No właśnie mi tez brzuch lekko widać :) Taka piłka się zrobiła :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry