pisanka89
Fanka BB :)
Trzymaj się i czekamy na wieściOby, mam dziś na obiad fasolkę po bretońsku. Bedzie grubo. Na to dwa batoniki i jazda haha. Lecę Dziewczyny. Odezwę sie jak wrócę.
A Wam życzę pogodnych myśli i dobrego samopoczucia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymaj się i czekamy na wieściOby, mam dziś na obiad fasolkę po bretońsku. Bedzie grubo. Na to dwa batoniki i jazda haha. Lecę Dziewczyny. Odezwę sie jak wrócę.
A Wam życzę pogodnych myśli i dobrego samopoczucia.
U mnie lekarz powiedział że lepiej jak na prenatalnych dziecko śpi dlatego że można go dokładnie zmierzyćKinia to pokaż foty potem[emoji14]
Ja się Zastanawiam co przed prenatalnymi jesc? Słodkie czy nie czy lepiej żeby spokojny byl
Na mnie jakos to nie dzialaHey Dziewczyny, pytanie za 100 punktów. Czy słyszałyście może co zjeść żeby pobudzić Malucha do ruchu ? Mam dziś wizytę i chciałabym żeby Bąbel był aktywny- szczególnie niech nam pokaże co ma miedzy nóżkami haha
Gdzieś tam słyszałam ze trzeba zjeść czekoladę, generalnie coś słodkiego ? co myślicie ?