reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Porażka, pewnie poszła ładować razem z nim... Niestety taka rzeczywistość i najbardziej szkoda dzieci, które w takich warunkach się rodzą i wychowują ... [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie, a ta pani kilkoro miała bo lekarka mówiła że powinna zostać a ona nie bo małe dzieci w domu...ciekawe co przy małych dzieciach z takim krwotokiem zrobi, masakra

Szpitalne śniadanie kobiety ciężarnej...
To w kubku to kasza manna... Na wodzie,bez cukru :-(
1466228665-1d1mld.jpeg

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

No niestety [emoji23] taka u nas rzeczywistość ... Lepiej dzwon do mężusia, bo z głodu padniesz [emoji6]

Kurcze ja bym zrozumiała gdybym leżała ze złamana nogą ale kurcze leżę z dzieckiem które musi rosnąć, aż mi niedobrze po łuku tego grysiku. ..dobrze że wczoraj mąż mi owocki przywiózł i soki, kurcze nawet sztućcy nie dostałam, dobrze że chociaż talerz a nie do ręki ;-) ;)

Kurcze ja bym zrozumiała gdybym leżała ze złamana nogą ale kurcze leżę z dzieckiem które musi rosnąć, aż mi niedobrze po łuku tego grysiku. ..dobrze że wczoraj mąż mi owocki przywiózł i soki, kurcze nawet sztućcy nie dostałam, dobrze że chociaż talerz a nie do ręki ;-) ;)

Jezu drogi [emoji33] ja pamietam, że na porodówce prawie niczego on nich nie jadłam, po prostu się nie dało ...

reklama
CZERWIEC!!!!!!!!!!
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!

20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
20: lile - wizyta w trakcie stymulacji
20:Kajka89 - betowanie 3 / wizyta w klinice
20:tutienka- betowanie 2
21:annemarie- histeroskpia
22: mavi wizyta w klinice pierwsze usg kropka
23: tutienka - betowanie 3
23: pisanka89. - Wizyta u gin prowadzącego ciążę
27: tutienka - betowanie 4
27: butterfly -wizyta z rospiska stymulacj
27:Truskawka89 - betowanie
28: Nikaaa - wizyta u gin prowadzącego ciążę