• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Lekarze po obchodzie stwierdzili że mam leżeć bo tu są warunki a w domu to i posprzątać i ugotować i do sklepu iść trzeba także nie wiem czy tak szybko mnie wypuszcza, napewno nie przez weekend :hmm:

I mają racje ...my kobitki zawsze mamy coś do zrobienia w domu, a tam twoim jedynym obowiązkiem jest leżenie [emoji6] zagrożenie minie i wrócisz, ale będziesz musiała się bardzo oszczędzać [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

I mają racje ...my kobitki zawsze mamy coś do zrobienia w domu, a tam twoim jedynym obowiązkiem jest leżenie [emoji6] zagrożenie minie i wrócisz, ale będziesz musiała się bardzo oszczędzać [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze, myślałam że już się oszczędzamy :hmm: na szczęście mam cudownego męża i córkę która chętnie pomaga i nie może się doczekać malucha :-Dw trójkę damy radę, zaocznie w czwórkę :-D

reklama
Tequila, cieszę się, że z Wami ok:) wiadomo, że szpital to zadna przyjemnosc, ale racja, ze nic wiecej niz lezenie robic nie mozesz i na pewno odpoczniesz :) no i pd dobrą opieką jestes:) ps. jedzenie okropne...

Pisanko, będziesz miała dwa cudowne Maluszki:) plec niewazna:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry