• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No to dobrze :) Nie no tak źle, że nie wiem gdzie pracuje nie jest :p
I dlatego się zdziwiłam, że niektóre miały kontrol. Ale moje kuzynki wg nie miały w ciąży kontroli. Chyba, że na zasiłku by siedziały czy coś.
Dzięki za odpowiedź :*

jak masz wpisane na zwolneniu ze mozesz chodzic, to i tak nic taka kontrola nie udowodnia,raczej kontroluja zwolnienia, gdy ktos bardzo krotko pracuje, był zatrudniony po rodzinie, był zatrudniony dopiero w ciazy, lub bardzo wysoka pensja dodana w ciazy :)

reklama
Hej dziewczyny :)
Powodzenia na wizytach, pięknych widoków :*

Powiedzcie mi moje drogie jak to jest z L4. Czy to prawda,że może kontrola z ZUSu przyjść i Cię sprawdzić czy jesteś w domu?
Moja kolezanka miala kontrole, nie miala podwyzszonej umowy, pracowala u obcych i przez dobre 3 lata, takze wszystko to co Truskawka pisze bylo na odwrot i jednak przyszly mendy i to byla w 36 tyg chyba. W kazdym razie nie zastali jej bo mieszka gdzie indziej i zameldowana gdzie indziej..

Hejka :-) co za wariacki dzień :-P
Pobudka 5.30 :-o, szpital a potem wizyta
Maluch rośnie i ma się świetnie :-) wg usg 12t4d także idealnie:-D
Serducho pięknie bije
Pomału odstawiamy leki, póki co zmniejszam dawki i duphastonu i luteiny
Witaminy o krok dalej femibion 2:-P
Jutro prenatalne!!! Obym mogła w końcu odetchnąć choć na chwilę :-)
Miłego dnia kochane :-D

A to moje szczęście <3
1467203329-1d1mld.jpeg

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dziewczyny co oznaczaja wysokie leukocyty( norma do 10, ja mam 13, a 3 tyg temu mialam 10,4)
Do tego wysokie neutrofile i wysokie limfocyty.
Chora nie jestem.
Boje sie ze organizm walczy mi z ciaza i chce ja zabic, albo juz zabil.
Ryczec mi sie chce:(
Biore encorton wiec chyba nie powinnam miec podwyzszonych, a obnizone chyba.

Hej dziewczyny :)
Powodzenia na wizytach, pięknych widoków :*

Powiedzcie mi moje drogie jak to jest z L4. Czy to prawda,że może kontrola z ZUSu przyjść i Cię sprawdzić czy jesteś w domu?
Ewelinko moze ale jak masz zaznaczone ze mozesz chodzic to jak nie bedzie cie w domu to nic ci nie zrobia. Chyba ze masz zaznaczone ze musisz lezec. A czemu pytasz

Dziewczyny co oznaczaja wysokie leukocyty( norma do 10, ja mam 13, a 3 tyg temu mialam 10,4)
Do tego wysokie neutrofile i wysokie limfocyty.
Chora nie jestem.
Boje sie ze organizm walczy mi z ciaza i chce ja zabic, albo juz zabil.
Ryczec mi sie chce:(
Biore encorton wiec chyba nie powinnam miec podwyzszonych, a obnizone chyba.
Moze byc jakis stan zapalny

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry