• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Na szmatach kuouje bo wiadomo że tanio itd coś się napewno orzyda i to duzo ubranek jak się nie umie karmic i się brudzi dzidzie :p albo przebierać pieluszki :) jak m wroci wybierzemy się do Smyka i c&a

Na szmatach kuouje bo wiadomo że tanio itd coś się napewno orzyda i to duzo ubranek jak się nie umie karmic i się brudzi dzidzie :p albo przebierać pieluszki :) jak m wroci wybierzemy się do Smyka i c&a
Jak masz mozliwosc kupic takie fajne ciuszki, to po co przeplacac w smykach itp.
Dzieci szybko wyrastaja na tym etapie. A zaoszczedzona kase wydasz na potrzebniejsze rzeczy. A przy blizniakach to napewno bedzie duzo wydatkow;)

Jak masz mozliwosc kupic takie fajne ciuszki, to po co przeplacac w smykach itp.
Dzieci szybko wyrastaja na tym etapie. A zaoszczedzona kase wydasz na potrzebniejsze rzeczy. A przy blizniakach to napewno bedzie duzo wydatkow;)
No pewnie :) ale.wiesz jednak bieliznę do.szpitaka i kilka rzeczy też trzeba mieć.nowych :) a.to co.sie uda kupię na szmatach :) poluje na kombinezony.ale marnie mi to idzie :(

Ja kupiłam takie jeansy maluszkowi :-P
1467210068-1d1mld.jpeg

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry