G
Gość
Gość
A jak lekarz mi znajdzie ten stan zapalny i wyleczy? Bo chyba trzeba wyleczyc.Moze byc jakis stan zapalny
Ja nie czuje sie chora.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A jak lekarz mi znajdzie ten stan zapalny i wyleczy? Bo chyba trzeba wyleczyc.Moze byc jakis stan zapalny
Dziewczyny co oznaczaja wysokie leukocyty( norma do 10, ja mam 13, a 3 tyg temu mialam 10,4)
Do tego wysokie neutrofile i wysokie limfocyty.
Chora nie jestem.
Boje sie ze organizm walczy mi z ciaza i chce ja zabic, albo juz zabil.
Ryczec mi sie chce
Biore encorton wiec chyba nie powinnam miec podwyzszonych, a obnizone chyba.
Gosia pytam, bo na innym forum dziewczyny pisały, że mają kontrole z ZUS. No ja mam na L4 zaznaczone literkę B i nic poza tym. Czyli mam sie nie przejmować![]()
Dawaj fotyEwelin jeździłam tym u siebie w sklepie taki ciezki że nie mogłam wykręcić.
Bykam na szmatach no.i kupiłam ubranka dla bobasow ale tylko 5 sztuk haha
Nie wytrzymalam![]()
No barfzo fajne. Wybieram oczywiście nowki czyli nie sprane i nie rozciagniete u nas w mieście jest bardzo dużo szmateksow dziesiątki...Pisanka, to masz fajny ten sklep. Sliczne te ubranka.
U mnie to sa same szmaty w lumpeksach.
U nas tez jest kilka. Ale tam gdzie niskie ceny to szmaty, nie nadaja sie do chodzenia.No barfzo fajne. Wybieram oczywiście nowki czyli nie sprane i nie rozciagniete u nas w mieście jest bardzo dużo szmateksow dziesiątki...