• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Oj dziewczyny szalejecie z tymi zakupami.
Ja pewnie bede dopiero cos kupowac ze 2 miesiace przed porodem.
Nie czuje sie tak bezpiecznie jak Wy, ale to przez moje przejscia.
Jeszcze nie dowierzam ze jestem w ciazy.

Piąteczka! U mnie podobne nastroje ;)

Dziewczyny kiedy odstawiałyście leki? Który tc? Głównie chodzi mi o fraxiparine (czy tam odpowiednik), luteinę (tylko taki progesteron biorę) i encorton? Mój brzuch wygląda tragicznie po fraxiparine, ani po purogenie ani gonapeptylu nie miałam tylu siniorów :/

Ostatnia edycja:
reklama
Oj dziewczyny szalejecie z tymi zakupami.
Ja pewnie bede dopiero cos kupowac ze 2 miesiace przed porodem.
Nie czuje sie tak bezpiecznie jak Wy, ale to przez moje przejscia.
Jeszcze nie dowierzam ze jestem w ciazy.
Kochana ja mam ostatni niecały miesiąc i nie jest bezpiecznie. W każdej chwili może mi peknac worek owodniowy. Jestem już bezsilna. Dalej w szpitalu. Zobaczymy co pan ordynator powie dziś na obchodzie

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny kiedy odstawiałyście leki? Który tc? Głównie chodzi mi o fraxiparine (czy tam odpowiednik), luteinę (tylko taki progesteron biorę) i encorton? Mój brzuch wygląda tragicznie po fraxiparine, ani po purogenie ani gonapeptylu nie miałam tylu siniorów :/
Ja zastrzyki zakrzepowe brałam do 7-8 tc nie pamiętam za bardzo. Encorton po pozytywnym teście miałam.odstawic. A luteine biorę do tej pory 14 tc

]CZERWIEC!!!!!!!!!!
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci i tuż tuż lipiec!
Nowe dziewczyny czy gdzies was wpisać? :)
Nikaaa wytrwałości i siły :* już niedługo zobaczysz swojego malutkiego synka :*

30: TeQuila - badania prenatalne
Kciuki za dzidziusia! Niech ładnie pozuje!!!

LIPIEC
4: ewa651 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
4: pisanka89- wizyta u endokrynologa
5: Kinia83111- usg polowkowe!
5: martka83- wizyta u gin prowadzącej ciąże
6: truskawka89- wizyta pecherzykowa
7: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
8: Hess - usg ciąży
8: MartiniM - usg połówkowe
14: Pisanka89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
17:N@t@li@89 - wizyta w nowej klinice i nowy plan dzialania
26: Ewelin86- wizyta u gin prowadzacego ciążę
27: Nikaaa - cc <3 synek

Sierpień
8: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać 

Ja już krew oddana...kuta trzy razy bo jakaś blondi (bez urazy do waszych :p) nie umiała pobrać krwi...prawie upadłam...jeszcze te.cholerne proznociagi z wielką igłą 8 -mka...wyglądam teraz jak cpun :D

Fraxiparine odstawiłam teraz w pon, encorton chyba w maju a luteine za tydz odstawiam. Z luteina jest różnie. Ja schdzilam z dawki i teraz biore 2×1. Mi odstawił luteine bo mam po niej plamienia.

Hej dziewczyny
Ja dzis nie wytrzymałam i pojechałam rano na bete, chyba bede co 3 dni jezdzic i sprawdzac czy rosnie, strasznie sie martwie, ciagle czytam o ciazach biochemicznych i pustym jaju płodowym, uwierzę w ciaze chyba dopiero jak urodze

reklama
Chyba umrę,
Podświadomie chyba zaczęłam się przejmować prenatalnymi i w efekcie od wczoraj męczy mnie ból głowy, dziś od 4 rano już nie śpię, jest mi niedobrze :no2:
Nie chce brać leków,tym bardziej przed badaniami
Niech już będzie po wizycie bo ja osiwieje, strasznie się boję że coś z maluszkiem może być nie tak:hmm:
Miłego dnia mamuśki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry