• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nie odstawiaj nic na wlasna reke.
Bierz fraxi dalej, bo rozrzedza krew.

Nie no na mózg mi jeszcze nie padło, żeby leki odstawiać wbrew zaleceniom lekarza ;) Po prostu "badam grunt" jak to u Was było. Jutro mam wizytę, więc zobaczymy co z lekami.

Myślicie, że jest szansa na serduszko jutro? To będzie 38 dzień ciąży (licząc od ostatniego okresu), 18 dpt (dobra wiem, że mało realne, ale tak bym chciała przed urlopem usłyszeć i mieć trochę spokoju w głowie). Dało się usłyszeć u którejś z Was tak wcześnie?

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny dzis u mnie beta 519 (13dpt), wzrost o 145%, troche jestem uspokojona (pewnie na kolejne 3 dni), czy ktos ma jakaś rozpiskę o ile powinna wzrastac beta w zaleznosci od tygodni ciazy? gdzies wyczytałam, ze co 72 h ma byc 114% ale nie wiem czy pozniej nie powinna wzrastac bardziej?

Dziewczyny dzis u mnie beta 519 (13dpt), wzrost o 145%, troche jestem uspokojona (pewnie na kolejne 3 dni), czy ktos ma jakaś rozpiskę o ile powinna wzrastac beta w zaleznosci od tygodni ciazy? gdzies wyczytałam, ze co 72 h ma byc 114% ale nie wiem czy pozniej nie powinna wzrastac bardziej?
Niby ksiazkowo tak jest ze ponad 115% ale tez nue zawsze tak jest... Mi na poczatku tez szalały te skoki potem niby slabuej niz ksiazkowo a ciaza rozwijala sie prawidłowo ... Wazne ze wzrasta: ) gratulacje;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

ja mam tyle ciuszków po synku, ze raczej nic nie bede kupowac, chyba, ze okaze sie córeczka, ale jakos w to nie wierze ;p ehhh najfajniejsze w ciazy było kupowanie ciuchów dzieciecych :D powiem Wam, ze jak mnie w 7 miesiacu dopadło "wicie gniazda", to przychodziło po 10 paczek dziennie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry