• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej dziewczyny
Ja dzis nie wytrzymałam i pojechałam rano na bete, chyba bede co 3 dni jezdzic i sprawdzac czy rosnie, strasznie sie martwie, ciagle czytam o ciazach biochemicznych i pustym jaju płodowym, uwierzę w ciaze chyba dopiero jak urodze
Truskawka rób jeżeli cie to uspokaja :) ja robiłam chyba 5 razy. W 11 dpt 13 dpt 14 dpt(w klinice) 15 dpt potem 19 dpt i na tym poprzestalam :) jak doszła do 7 tys :)

reklama
Chyba umrę,
Podświadomie chyba zaczęłam się przejmować prenatalnymi i w efekcie od wczoraj męczy mnie ból głowy, dziś od 4 rano już nie śpię, jest mi niedobrze :no2:
Nie chce brać leków,tym bardziej przed badaniami
Niech już będzie po wizycie bo ja osiwieje, strasznie się boję że coś z maluszkiem może być nie tak:hmm:
Miłego dnia mamuśki :)
Ja nie muszę mieć prenatalnych do.bolu głowy niestety męczą mnie od 4 tyg z przerwami 1- dniowymi. A z maluszkiem musi być dobrze uwierz w niego :) o której masz wizytę. Nie jedz slodkiego za bardzo bo nie będzie dało się zmierzyć. Zjedz coś pożywnego żeby maluszek miał siłę współpracować :)

Tequila kciuki za wyniki dzisiejsze, niech sie maleństwo ladnie ustawia do mierzenia :)

Mi wczoraj napuchły strasznie nogi, kostek nie mialam. Nie wiem czemu, chyba od upału, trochę się martwię, bo obrzęki chyba później powinny się pojawić.

reklama
Piąteczka! U mnie podobne nastroje ;)

Dziewczyny kiedy odstawiałyście leki? Który tc? Głównie chodzi mi o fraxiparine (czy tam odpowiednik), luteinę (tylko taki progesteron biorę) i encorton? Mój brzuch wygląda tragicznie po fraxiparine, ani po purogenie ani gonapeptylu nie miałam tylu siniorów :/
Nie odstawiaj nic na wlasna reke.
Bierz fraxi dalej, bo rozrzedza krew.
A progesteron zageszcza krew.
A gesta krew jest zagrozeniem dla dzidziusia.
Ja jeszcze biore fragmin, encorton, lutke i duphaston.
Lekarz naciskal zeby odstawiac encorton ale sie boje i jeszcze nie odstaeilam.
Fragmin kazal zmniejszac, nie zmniejszylam bo tez sie boje.
Tequila kciuki za prenatalne.
Ja tez juz czekam na prenatalne i sram w gacie ze strachu:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry