• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej dziewczyny
Martka w sumie to nie pamietam kiedy sie zaczeły obrzęki, gdzieś w 7 miesiacu juz nie bylam w stanie zapiąc kozaków na łydki, ale ja mam straszna tendencje do puchnięcia, bo nawet jak jest ciepło i jestem koło rzeki/jeziora to od razu paluchy i stopy 2 razy większe. A bierzesz moze Acard? na gestozowych forach czytałam, ze lekarze przepisuja, wczoraj pytałam mojego i mowił, ze dopiero po 20 tc bede mogla sobie brac po poł tabletki.
Nikaaa o to poród juz sie zbliza wielkimi krokami :) ale jeszcze jakbys z tydzien wytrzymała to było by super :) dawali Ci sterydy na rozwój płuc w szpitalu?
Nie dawali bo już jestem w takim tygodniu że już mu nie trzeba

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny
Martka w sumie to nie pamietam kiedy sie zaczeły obrzęki, gdzieś w 7 miesiacu juz nie bylam w stanie zapiąc kozaków na łydki, ale ja mam straszna tendencje do puchnięcia, bo nawet jak jest ciepło i jestem koło rzeki/jeziora to od razu paluchy i stopy 2 razy większe. A bierzesz moze Acard? na gestozowych forach czytałam, ze lekarze przepisuja, wczoraj pytałam mojego i mowił, ze dopiero po 20 tc bede mogla sobie brac po poł tabletki.
Nikaaa o to poród juz sie zbliza wielkimi krokami :) ale jeszcze jakbys z tydzien wytrzymała to było by super :) dawali Ci sterydy na rozwój płuc w szpitalu?
Nie biore acardu, dzisiaj robilam badania sód, potas w normie kreatynina minimalnie poniżej normy

Ja mam wizyte o 15.20 ,ale na szczescie nie dluzy mi sie zabardzo , od rana szybko , szybko i pojechalam do pracy po ostatnie rozliczenie sie z pracodawca, pozniej z tej radosci widoku pieniazkow polecialam do CH i kupilam sobie 2 lakiery do paznokci i 2 pary majtaskow :D od razu humor lepszy. Zaraz biore sie za obiadek mig mig i trzeba bedzie sie szykowac :)

reklama
No proszę nie zdążyłam nawet życzyć powodzenia na wizytach a tu już po relacjach :-Dcieszę się że wszysko jest ok:tak:
MartiniM niezły uparciuch z tego twojego malucha, jak tak dalej pójdzie na sali porodowej poznacie płeć :p
Mavi gratuluję :tak: stwórz suwaczek i pochwal się datą porodu :D
A ja dziś w poszukiwaniu spodni ciążowych kupiłam body i misia oczywiście spodni nie było :p
Miłego dnia mamuśki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry