• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No proszę nie zdążyłam nawet życzyć powodzenia na wizytach a tu już po relacjach :-Dcieszę się że wszysko jest ok:tak:
MartiniM niezły uparciuch z tego twojego malucha, jak tak dalej pójdzie na sali porodowej poznacie płeć :p
Mavi gratuluję :tak: stwórz suwaczek i pochwal się datą porodu :D
A ja dziś w poszukiwaniu spodni ciążowych kupiłam body i misia oczywiście spodni nie było :p
Miłego dnia mamuśki
Trzeba szaleć na zakupach póki siła :D ja też niby zawsze pp spodnie ciążowe hahaha a wychodzę z siatka ubranek :D

reklama
No proszę nie zdążyłam nawet życzyć powodzenia na wizytach a tu już po relacjach :-Dcieszę się że wszysko jest ok:tak:
MartiniM niezły uparciuch z tego twojego malucha, jak tak dalej pójdzie na sali porodowej poznacie płeć :p
Mavi gratuluję :tak: stwórz suwaczek i pochwal się datą porodu :D
A ja dziś w poszukiwaniu spodni ciążowych kupiłam body i misia oczywiście spodni nie było :p
Miłego dnia mamuśki
Tez mi sie tak wydaje ze to coraz bardziej prawodpodobne, lekarz sie osmial ze bedzie niespodzianka :D
To wszystko przez meza on tak na poczatku chcial, zeby do porodu nie wiedziec i o jemu tez sie w tylku gotuje juz wiedziec a tu teraz zonk na kazdej wizycie :P

Trzeba szaleć na zakupach póki siła :D ja też niby zawsze pp spodnie ciążowe hahaha a wychodzę z siatka ubranek :D
Ale ja naprawdę chciałam spodnie kupić :p
Nie mogłam się powstrzymać żeby nie kupić tych rzeczy jak zobaczyłam
Miś normalnie wołał do mnie "weź mnie, weź mnie ":p
Przejrzalam dziś wszystkie ubranka jakie mam i połowa jest dla dziewczynki, różowe, misiate i takie słodkie, oddam w dobre ręce jak się u mnie płeć potwierdzi na 100 %:D

Tez mi sie tak wydaje ze to coraz bardziej prawodpodobne, lekarz sie osmial ze bedzie niespodzianka :D
To wszystko przez meza on tak na poczatku chcial, zeby do porodu nie wiedziec i o jemu tez sie w tylku gotuje juz wiedziec a tu teraz zonk na kazdej wizycie :p
Powiedz mu żeby uważał co mówi bo jak widać słowa mają moc
To wszystko przez meza on tak na poczatku chcial, zeby do porodu nie wiedziec i o jemu tez sie w tylku gotuje juz wiedziec a tu teraz zonk na kazdej wizycie :p
Hahaha, jak chciał tak ma :p
Musisz sama na wizytę pojechać to napewno się dowiesz :p:D

Hej ☺
Też byłam po spodnie ciążowe ale niestety nic nie bylo. A ja jyz się nie dopinam w spodnie :(
A ja to upolowalam :)

received_10208110123084619.jpeg

Załączniki

• received_10208110123084619.jpeg
    received_10208110123084619.jpeg
    69,6 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Strawbelka ja kupiłam bo mi się spodobało a ogólnie nie chodzę na szmaty. Tak naprawdę dopiero od września będę kupować.
Nie musisz się spieszyć :) jeszcze wszystko przed Tobą :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry