• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
To chyba tylko ja nic jeszcze nie kupilam:(
Zazdroszcze Wam, chyba po polowkowym juz zaczne cos kupowac;)

Ja też nie ;) I chyba w tym roku się nie odważę ;) Ale ja mniej zaawansowana jestem ;)

Truskawka jak lekarz mówi, że przyrost ok, tzn, że ok i nie ma się co fixować.

Dalej mnie podbrzusze pobolewa, dziś bardziej niż zwykle - może po zmianie z lutki na dupka. Jeszcze tydzień do serduszkowej, chciałabym już wiedzieć, że bije..

Ja też nie ;) I chyba w tym roku się nie odważę ;) Ale ja mniej zaawansowana jestem ;)

Truskawka jak lekarz mówi, że przyrost ok, tzn, że ok i nie ma się co fixować.

Dalej mnie podbrzusze pobolewa, dziś bardziej niż zwykle - może po zmianie z lutki na dupka. Jeszcze tydzień do serduszkowej, chciałabym już wiedzieć, że bije..
Lez ile wlezie, oszczedzaj sie bardzo, wez sobie jakas nospe i moze magnez jeszcze.

Dziewczyny, wiecie ze powinno sie spac na lewym boku. W takiej pozycji krew i substancje odzywcze optymalnie przeplywaja do lozyska.
A naszym nerkom pozwala odfiltrowac szkodliwe substancje co zapobiega obrzekom rak i nog.
Wyczytalam to, zeby nie bylo ze ja taka madra jestem;)

Dziewczyny, wiecie ze powinno sie spac na lewym boku. W takiej pozycji krew i substancje odzywcze optymalnie przeplywaja do lozyska.
A naszym nerkom pozwala odfiltrowac szkodliwe substancje co zapobiega obrzekom rak i nog.
Wyczytalam to, zeby nie bylo ze ja taka madra jestem;)
Wiem ale zdecydowanie wolę prawy bok :-P i tak jest mi ciężko bo ja całe życie na brzuchu spałam a teraz już się nie da ;-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem ale zdecydowanie wolę prawy bok :p i tak jest mi ciężko bo ja całe życie na brzuchu spałam a teraz już się nie da ;-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też niestety prawy ale staram się przyzwyczaić do lewego. Teraz nie ma przymusu spania na lewym bo też chodzi o tetnice że na prawym dzieci uciskaja ważne żyły ale to dopiero po 20 z tego co się orientowalam trzeba spać na lewym :) ja narazie korzystam ze spania na brzuchu chociaż coraz mniej wygodnie :/ już nie mogę chodzić w jeansach z gumka bo bardzo uciska i boli brzuch a nie są obcisłe no ale chyba czas na ciążowe...
Dobranoc laski :*
TeQuila perełki znalazłaś śliczne :)

Lipiec bejbe :*
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
:)
Nikaaa wytrwałości i siły :* już niedługo zobaczysz swojego malutkiego synka :*

TeQuila kciuki za dzidziusia :*

LIPIEC

8: Hess - usg ciąży
8: MartiniM - usg połówkowe

11: Kasia_Basia - wizyta u gin prowadzącego ciążę
12: Nikaaa - wizyta kontrolna przed rozwiązaniem :)
14: Tequila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: Pisanka89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: Truskawka89 - wizyta serduszkowa <3
15: wszystkozajete - wizyta serduszkowa <3
17:N@t@li@89 - wizyta w nowej klinice i nowy plan dzialania
26: Ewelin86- wizyta u gin prowadzacego ciążę
27: Nikaaa - cc <3 synek
27: Tequila - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Sierpień
2: MartiniM - wizyta u endokrynologa
2: martka83- wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: martka83- badania prenatalne 2 trymestru
8: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!
Ale nas już dużo :)[/QUOTE]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry