Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O boszz...ty się naczekasz a my razem z TobąJaaa to sie naczekam17.20
![]()
Też bym chciała juz coś czuć chociaż muskanie. Jedyne co czuje to moje wnetrznosci scisnieteDzień dobry dziewczyny
Pięknych widoków na wizytach :-)
Ja nie umiem zlec się z łóżka. Głowa mnie boli chyba od spania do 10a siły na wstanie z łóżka brak ;-) dzidziuś już głodny, zapasy już chyba się skończyły
Chciałabym już czwartek, zobaczyć mojego maluszka.martwie się czy wszysko u niego ok. Mogłabym być już na etapie kopniakow wtedy było by prościej, no i wstawało by się lepiej, jakby mi zasadzil w żebra to od razu w kuchni bym była
Miłego dnia mamuśki :-)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też się bardzo męczę, ale ja muszę na 4 piętro się wdrapać :-/ po mieście jak idę to muszę przystanąć albo usiąść bo brzuch boli a to dopiero 4 miesiąc gdzie tam 9Też bym chciała juz coś czuć chociaż muskanie. Jedyne co czuje to moje wnetrznosci scisnietenie jest to miłe przy wstawanie i chodzeniu. Ja serio się zastanawiam co będzie dalej jak ja sapie wchodząc na 1 piętro
mnie dzisiaj kręgosłup boli ale to co drugi dzień tak mam
niech szybciej mija czas
już 17 niech będzie!
Mój mały nigdy mnie nie walnął w żebraDzień dobry dziewczyny
Pięknych widoków na wizytach :-)
Ja nie umiem zlec się z łóżka. Głowa mnie boli chyba od spania do 10a siły na wstanie z łóżka brak ;-) dzidziuś już głodny, zapasy już chyba się skończyły
![]()
Chciałabym już czwartek, zobaczyć mojego maluszka.martwie się czy wszysko u niego ok. Mogłabym być już na etapie kopniakow wtedy było by prościej, no i wstawało by się lepiej, jakby mi zasadzil w żebra to od razu w kuchni bym była
Miłego dnia mamuśki :-)
Grzeczny chłopczykMój mały nigdy mnie nie walnął w żebraBył spokojny i zawsze bezboleśnie się obchodził z mamusią
Dopiero teraz się wierci jak szalony[emoji14]Ale też bezboleśnie bo już nie kopie tylko się rozpycha
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe powiadasz 4 piętroJa też się bardzo męczę, ale ja muszę na 4 piętro się wdrapać :-/ po mieście jak idę to muszę przystanąć albo usiąść bo brzuch boli a to dopiero 4 miesiąc gdzie tam 9