G
Gość
Gość
Tylko naturalne, nie owocoweW sumie nie pomyślałam o tymAle dzięki za rade
wyślę męża po jogurty
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tylko naturalne, nie owocoweW sumie nie pomyślałam o tymAle dzięki za rade
wyślę męża po jogurty
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Lepiej zadzwoń żeby później jakieś jaja nie wyszły i żebyś nie musiała ponosić dodatkowych kosztów.Dziewczyny, które mają jeszcze mrozaczki w klinice w programie MZ czy odzywały się do was kliniki w kwestii opłaty za mrożenie po zakończeniu programu? Pytam z ciekawości bo do mnie nikt nie dzwonil, a nie chcę się narzucać![]()
Pisanka, przy blizniakach podobno moga wyjsc zle.Ja dzisiaj mam wyniki testów Pappa dopiero bo lekarz na urlopie był... Wieczorem dowiem się co i jak.nie ukrywam stresik jest ale zastanawiam się jak przy bliźniakach takie badania mają prawo wyjść...
Dziewczyny, które mają jeszcze mrozaczki w klinice w programie MZ czy odzywały się do was kliniki w kwestii opłaty za mrożenie po zakończeniu programu? Pytam z ciekawości bo do mnie nikt nie dzwonil, a nie chcę się narzucać![]()
Ja chyba nie miałam obwodu brzucha i kości udowej nie wirm nawet zaraz poszukamDziewczyny, jak Wam wyszlo na prenatalnych, kosc udowa i obwod brzucha?.
Bo moj brzdac ma kosc udowa 10,1mm, a obwod brzucha 83,1mm. Wydaje mi sie ze kosc mala, a brzuszek za duzy.
Dlugisc ciemieniowo siedzeniowa 78,5.
Ma to wogole jakies znaczenie?