• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Gdyby było coś nie tak to przecież lekarz by zwrócił ci na to uwagę, spokojnie
Mój ma kość udową 10,4 mm obwód brzuszka 61,5 mm przy wzroście 64,6mm :)
A wiesz jak to jest, lekarz mowi ze wszystko dobrze, a potem czlowiek zaglada za jakis czas do badan i zaczyna analizowac wyniki;)

reklama
Dziewczyny póki wyników nie ma mam dwa pytania :
1. Czy wy też odczuwalyscie od 14-16 tc (może u was później że względu na pojedyncza ciążę) taki dyskomfort w narządach wewnętrznych? Jak leze na plecach podnióse nogę trochę do brzuch to wszystko w środku uwiera, przy wstawaniu chodzeniu też, a jak die najem to jest tragedia no i po lewej stronie jak uciskam chyba czuje jelita już którys dzień tak jakby gazy się zbierały. Zapewne to normalne ake czy takie uczucie niekomfortowe będzie towarzyszyło cała ciaze?
2. Czy zauważylyscie zależność między cera i jej jakością (?!) a płcią? :)D) niby w ciąży wygląda się promiennie... Taaa patrząc dzisiaj w lustro i widząc nowe bolące pryszcze powiedziałam do siebie: ale kur...promienieje...

Dziewczyny póki wyników nie ma mam dwa pytania :
1. Czy wy też odczuwalyscie od 14-16 tc (może u was później że względu na pojedyncza ciążę) taki dyskomfort w narządach wewnętrznych? Jak leze na plecach podnióse nogę trochę do brzuch to wszystko w środku uwiera, przy wstawaniu chodzeniu też, a jak die najem to jest tragedia no i po lewej stronie jak uciekam chyba czuje jelita już którys dzień tak jakby gazy się zbierały. Zapewne to normalne ake czy takie uczucie niekomfortowe będzie towarzyszyło cała ciaze?
2. Czy zauważylyscie zależność między cera i jej jakością (?!) a płcią? :)D) niby w ciąży wygląda się promiennie... Taaa patrząc dzisiaj w lustro i widząc nowe bolące pryszcze powiedziałam do siebie: ale kur...promienieje...
Pisanka, to obie promieniejemy:p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry