Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A które to prenatalne ? Bo ja miałam i na jednych i na drugich. Napiszę ci tylko muszę wiedzieć dokładnie z którychDziewczyny to co mialyscie na tych prenatalnych?
Ja mialam bardzo duzo tych pomiarow. Wszystko mam dokladnie opisane.
Pisanka nie wiem po co kaza robic Pappe, ona wielu kobietom wychodzi zle, a potem rodza sie zdrowe dzieciaczki.
Niepotrzebny tylko stres przez ta Pappe.
Hej, ja dzwoniłam do swojej kliniki i powiedzieli mi, że mam zapłacić do 30.06 za przechowywanie zarodka. Jest to u nich (Parens, Kraków) 350zl za rok.Dziewczyny, które mają jeszcze mrozaczki w klinice w programie MZ czy odzywały się do was kliniki w kwestii opłaty za mrożenie po zakończeniu programu? Pytam z ciekawości bo do mnie nikt nie dzwonil, a nie chcę się narzucać![]()
Kość udowa 6,1 mm , obwód brzucha 51,6 . Dluosc ciemieniowo siedzeniowa 53,3 . Miałam badanie robione 12t0dDziewczyny, jak Wam wyszlo na prenatalnych, kosc udowa i obwod brzucha?.
Bo moj brzdac ma kosc udowa 10,1mm, a obwod brzucha 83,1mm. Wydaje mi sie ze kosc mala, a brzuszek za duzy.
Dlugisc ciemieniowo siedzeniowa 78,5.
Ma to wogole jakies znaczenie?
Na pierwszych prenatalnych.A które to prenatalne ? Bo ja miałam i na jednych i na drugich. Napiszę ci tylko muszę wiedzieć dokładnie z których
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam pingwinka i już oplaciłam mrożenie na rok od 1.07. Lepiej zadzwoń i dopytaj albo przeczytaj starą umowę żeby nie było że nieopłacone zarodki przechodzą na własność klinikiDziewczyny, które mają jeszcze mrozaczki w klinice w programie MZ czy odzywały się do was kliniki w kwestii opłaty za mrożenie po zakończeniu programu? Pytam z ciekawości bo do mnie nikt nie dzwonil, a nie chcę się narzucać![]()
Gdyby było coś nie tak to przecież lekarz by zwrócił ci na to uwagę, spokojnieDziewczyny, jak Wam wyszlo na prenatalnych, kosc udowa i obwod brzucha?.
Bo moj brzdac ma kosc udowa 10,1mm, a obwod brzucha 83,1mm. Wydaje mi sie ze kosc mala, a brzuszek za duzy.
Dlugisc ciemieniowo siedzeniowa 78,5.
Ma to wogole jakies znaczenie?