• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej Szczęściary po in vitro:)
Jeśli mogę się dołączyć do forum to mam takie pytanie do którego tyg brałyście luteinę???
Jestem w 22 tc po udanej za pierwszym razem próbie IVF dzięki klinice w Białymstoku o nazwie "KRIOBANK" i dzięki cudownej Dr Kuczyńskiej, która dała Nam szansę na ten maleńki cud(oczywiście miałam ogromną hiperstymulację, ale przetrwałam)
Dziś zaczęłam 37 tc i Luteine biorę nadal

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejjjj co do przytulanka to ja przy bliźniakach mam zakaz ale nawet mimo zakazu bym się nie zdecydowała. Sny erotyczne męczą mnie czasem 3 w środku jednej nocy!!! I potem spokój tydzień a czasem kilka dni pod rząd. Nigdy tak nie mialam no ale wytrzymam :) w 1 trym miałam straszna ochotę a teraz nie bardzo a po takich snach budze się przerażona i modlę aby te orgazm był tylko snem hahahaha
Fusun rozumiem już o co chodzi. Ja zapytam swojego lekarza czy w razie szybkiego skracania od razu mi założy pessar bo nie chce ryzykować. Ciekawa jestem czy szyjka się skrocila przez 10 dni.
Agatek byłaś w tym tesco? :)

Pierwsze z tesco za 37 zł.za sztukę na promo

Załączniki

• DSC_0917.jpg
    DSC_0917.jpg
    51,6 KB · Wyświetleń: 118
  • DSC_0918.jpg
    DSC_0918.jpg
    60,3 KB · Wyświetleń: 103
  • DSC_0919.jpg
    DSC_0919.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 114
  • DSC_0921.jpg
    DSC_0921.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 100
  • DSC_0922.jpg
    DSC_0922.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 102
  • DSC_0923.jpg
    DSC_0923.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 101
Ja po wizycie. Pęcherzyk nadal jest, a w nim pulsujący zarodek, zatem serduszko bije. Uff!!! Dostałam dodatkowo 2x2 luteinę podjęzykową (nie jest aż taka paskudna). Krwawienie nie wiadomo skąd, może z jakiejś tam pustej przestrzeni w macicy, którą na usg wypatrzyła. No ale najważniejsze, że się kropka trzyma - kamień z serca!

reklama
Witajcie mamusie;)) mam małe pytanie do doświadczonych powiedzcie mi jakie są dodatkowe opcje typu AH itp możliwe w Novum? Chcę prosić lekarkę teraz o wszystko co możliwe aby zwiększyć sobie szansę a nie wiem co oferują.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry