• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny pessar nie jest do końca dobry bo często są po nim infekcje które i tak wywołują poród, wiec nie zawsze jest sens zakładać
Wszystkozajete najważniejsze ze jest serduszko!!:)

Natalia u mnie nacięcie zarodka pomogło, przy pierwszym transferze nie było i sie nie przyjął kropek, teraz sie zdecydowałam i jest efekt :)

"]Lipiec bejbe :*
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Nikaaa wytrwałości i siły :* już niedługo zobaczysz swojego malutkiego synka :* :)
Madzionga wytrzymaj jeszcze :* kciuki i buziaczki :*
TeQuila kciuki za dzidziusia :*

LIPIEC

12: Nikaaa - wizyta kontrolna przed rozwiązaniem :)

14: Tequila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: Pisanka89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: Truskawka89 - wizyta serduszkowa <3
15: wszystkozajete - wizyta serduszkowa <3
17:N@t@li@89 - wizyta w nowej klinice i nowy plan dzialania
26: Ewelin86- wizyta u gin prowadzacego ciążę
27: Nikaaa - cc <3 synek
27: Tequila - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Sierpień
2: MartiniM - wizyta u endokrynologa
2: martka83- wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: martka83- badania prenatalne 2 trymestru
8: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!
Ale nas już dużo :)

Dzień dobry, gdzie się wszystkie podziałyście?
Nikaaa czekamy na relacje z wizyty:)
Pisanka ciuszki śliczne, mąż chyba liczy na córcie bo widzę typowo dziewczęce ubranka :D
Wszyskozajete cieszę się że wszysko z dzidziusiem ok, dbaj o was :)
Ja wczoraj poszalałam na ciuchach i znowu kilka ubranek przybyło do wyprawki :p oczywiście sobie spodni na które poluje od tygodni nie kupiłam :mad:

Kwestia odczuwania ruchów, lekarz potwierdził. Łożysko mam na tylnej ścianie i mała mi się elegancko obija o ściany. To, co czuje od ponad tygodnia to dziecko. Pierwszy raz poczułam pod koniec 14 tygodnia.
Ja też czuję delikatne muśnięcia wewnątrz brzuszka :D początkowo myślałam że to efekt bobu :p ale pojawiają się też gdy go nie jem :D
Czasem czuje kilka razy dziennie, czasem co drugi dzień ale czekam na mocne, regularne ruchy i kopniaczki z niecierpliwością :)

reklama
Powiem Wam, że leżenie jest nuuuuuudne! Ale dziś już jestem trochę bardziej spokojna po wczorajszej wizycie, choć nadal ze mnie leci to już nie jest to krew, tylko coś paskudnie brązowego. Przynajmniej mogę się skupić na czymś innym niż panika i wertowanie dr Googla, więc trochę grzebię w zaległych zleceniach dla higieny psychicznej, żeby się czymś zająć ;)
Jeśli plamienie ustanie to piątkowe usg mam przełożyć na pon/wt żeby niepotrzebnie nie podrażniać przez usg za często, bo to nasila krwawienie (fakt wczoraj po wizycie sporo się wylało [emoji33]) - czekam do czwartku z decyzją.

Jak Wam dzień mija?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry