• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Pisanka zamawialas za pobraniem, czy wczesniej placilas?
Bede dzis zamawiac.
Ten zel to masz tubke jakiej pojemnosci?
I gdzie go potem mozna dokupic? W zwyklym sklepie madycznym?
I jeszcze mi powiedz czy tam masz instrukcje po polsku? Czy jest tylko po angielsku?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
M zapłacił od razu. Żel malutki nie ma pojemności już dziś się kończy a słuchałam 3 razy haha. Będę w aptece szukała jutro żelu. Pierwszy raz szukałam w całym brzuchu i wylalam dużo. Instrukcja po ang ake na necie po pl zresztą łatwy w obsłudze :) w razie co pomogę.

M zapłacił od razu. Żel malutki nie ma pojemności już dziś się kończy a słuchałam 3 razy haha. Będę w aptece szukała jutro żelu. Pierwszy raz szukałam w całym brzuchu i wylalam dużo. Instrukcja po ang ake na necie po pl zresztą łatwy w obsłudze :) w razie co pomogę.
Mialam nie kupowac, ale doszlam do wniosku ze jednak kupie, bo teraz juz mam schizy jak zmniejszam ten encorton.
A jakbym posluchala serduszka to bym sie odrazu uspokoila.
Wiec dzis zamawiam[emoji3]

Hejo, ja ciuszki wypralam, wyprasowalam i juz ulozylam w komodzie. Dobra taka segregacja, bo przynajmniej wiem ile czego mam i tak, zdecydowanie mam duzo za duzo rozm 62, za to rozm 56 jak na lekarstwo..

Laski mam wrazenie ze brzuch rosnie mi w oczach, codziennie mnie pobolewaja boki, czuje jakby skora miala mi peknac w szwach. I co 2-3 dni sie mierze i cm przybywaja...

Jaki macie poziom hemoglobiny? Ja 11,1 ciut malo... :/ no i tendencja malejaca przy kazdym nowym wyniku :/

]Lipiec bejbe :*
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Nikaaa wytrwałości i siły :* już niedługo zobaczysz swojego malutkiego synka :* :)
Madzionga wytrzymaj jeszcze :* kciuki i buziaczki :*
TeQuila kciuki za dzidziusia :*

LIPIEC

14: Tequila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: Pisanka89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: Truskawka89 - wizyta serduszkowa <3
15: wszystkozajete - wizyta serduszkowa <3
17:N@t@li@89 - wizyta w nowej klinice i nowy plan dzialania
26: Ewelin86- wizyta u gin prowadzacego ciążę
27: Nikaaa - cc <3 synek
27: Tequila - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Sierpień
2: MartiniM - wizyta u endokrynologa
2: martka83- wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: martka83- badania prenatalne 2 trymestru
8: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!
Ale nas już dużo :)

Hejo, ja ciuszki wypralam, wyprasowalam i juz ulozylam w komodzie. Dobra taka segregacja, bo przynajmniej wiem ile czego mam i tak, zdecydowanie mam duzo za duzo rozm 62, za to rozm 56 jak na lekarstwo..

Laski mam wrazenie ze brzuch rosnie mi w oczach, codziennie mnie pobolewaja boki, czuje jakby skora miala mi peknac w szwach. I co 2-3 dni sie mierze i cm przybywaja...

Jaki macie poziom hemoglobiny? Ja 11,1 ciut malo... :/ no i tendencja malejaca przy kazdym nowym wyniku :/
Agatek co do hemoglobiny mój ostatni wynik to 12 też spada ale lekarz powiedział że normy w ciąży i w labie są napisane normy podstawowe a nie ciążowe więc mam się nie sugerować :)
Co do ubranek to idę dzisiah na szmaty i podlicze co ile mam bo już sporo naskladalam ale napewno muszę kupić 50 wszystkie nowe :)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, ale szalejecie z tymi ciuchami :D ja dopiero jutro ide zobaczyc czy w ogole jest serduszko, strasznie sie denerwuje, juz sie martwie czy nie bedzie pustego jaja :( ostatnio co chwile slysze o takich przypadkach, wiec juz cała jestem w nerwach.
ja mam strasznie duzo ciuszków po moim synku, ale jesli wszystko bedzie ok to tez musze zrobic przeglad, co sie nadaje.

reklama
A co tu taka cisza?
Pisanka pewnie juz sie na szmaty szykuje[emoji3]
Dziewczyny co polecacie do brzucha? O kremy chodzi. Tyle tego ze nie wiadomo co kupic.
Ja narazie uzywam oliwki i boje sie ze to za malo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry