• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja tez dzisiaj coś kupiłam przy okazji wizyty w Pepco :)

Wszystkozajete trzymam kciuki za was, tak jak juz kiedys wspominałam, ja tez miałam krwawienia, raz po badaniu dość intensywne żywą krwią. Przez za bardzo rozrzedzoną krew Fragminem, wszystko się Db skończyło i wierzę, ze u ciebie tez tak będzie

Załączniki

• WP_20160713_004.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    WP_20160713_004.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    57,9 KB · Wyświetleń: 98
martka fajne ciuszki udalo Ci sie zdobyc :) Ja wczoraj zbiegalam cale CH , smyk, c&a itp i nietstety,albo mi sie nic nie podobalo, albo na krotki rekaw, albo rozmairowka do kitu ! I dalej nic nie mam :( nie wiem czy jestem zbyt wybredna czy co...
Wchodzimy powolutku w 6 msc !!! Jupi, myslalam ze nigdy nie dotrwam do tego etapu :)

Mina położnej którą poprosiłam, żebym sama mogła sobie zastrzyk clenaxine zrobić bezcenna [emoji23] Ale już się tyle razy kułam sama, że uznałam że tak pójdzie łatwiej. Leży ze mną dziewczyna w 7 tc, przyjęta z plamieniami i skurczami i też na drugi dzień po przyjęciu dopiero usg miała, wiec tu to norma..

reklama
Strawbelka wrzuciłam kiedyś to na Facebooku i teściowa mnie się pyta czy nic się nie stało :P bo myślała ze to u nas w domu m wieszał :P i kolega tez się pytał ostatnio czy wszystko jest ok z żyrandolem :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry