• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej dziewczyny może mi coś poradzicie bo już miałam jechać na IP w nocy. Wczoraj od popołudnia tak mnie boli krzyz a od 3 dni czuje właśnie takie.bol krzyża inny niż wcześniej teraz jest on ostrzejszy niż tak jak przed okresem. Jakby ktoś łamam mnie w pol. Nie mogłam zasnac wydawało mi się że bóle są cykliczne jak skurcze i dkatego miałam jechać na IP. Wzięłam.dwie nospy i paracetamol. Zaraz wezmę nospe znowu. Brzuch nie boli itd. Czytałam że w drugim trymestrze zaczynają się skurcze braxona hicsa i ze mozna czuć krzyz. Ale nie wiem.czy to.taki.bol i dosyć długo to trwało. Teraz wstalam poszłam.siku i na kiblu to samo jakby łamam mnie ktoś w pol prawie nie do wytrzymania. Boję się że szyjka się skraca. Dzisiaj wizyta się dowiem ale.boje się strasznie bo jedynie mocniej bolaly korzonki ;(
Kochana skracajacej się szyjce nie towarzyszą objawy bólowe. U mnie skrocila się bezboleśnie :) Z tego co mówił mi lekarz to skurcze braxtona są od 25 tc

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do pleców i mojej aktywności to trochę posprzątam no i pochodziła bo szmaty ZUS pies itd ale zdarzało się że chodziłam i 5 h i nie bolało. Od 3 dni jest inny ból taki w cholere mocny nie taki tępy narazie mam spokój w miarę ale czuję go do przeżycia najgorzej byko wczoraj w nocy. Tel do lekarza mam ale oni mi nic nie zrobi czy to u niego czy w szpitaku a dziś już wizyta Ti się dowiem

Kochana skracajacej się szyjce nie towarzyszą objawy bólowe. U mnie skrocila się bezboleśnie :) Z tego co mówił mi lekarz to skurcze braxtona są od 25 tc

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie czytałam.ze najczęściej bezboleśnie ale cholera wie a co do skurczy braxona to na apce (wiarygodne hahah) pokazywalo mi że od 18-19 tc :D ale może przy bliźniakach szybciej. Nie wiem..ale kurcze stresa zlapalam :) a tyle do sprzątania że o.jezu

Pisanka dzieki za odpowiedz.
Maly chyba sie wierci bo dlugo nie moglam znalezc.
Potem znalazlam i dlugo bilo 134 137. A potem maly chyba znow uciekl bo zginelo;)

Pisanka a co do bolow, to moze macica Ci sie rozrasta i gdzies na nerw uciska, albo co. Bo jak na blizniaki to masz maly brzuszek, wiec maluchy bardziej Ci uciskaja w srodku.
Nie wiem tak sobie jeszcze mysle;)
Dobrze ze masz dzis wizyte. A o ktorej?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Pisanka dzieki za odpowiedz.
Maly chyba sie wierci bo dlugo nie moglam znalezc.
Potem znalazlam i dlugo bilo 134 137. A potem maly chyba znow uciekl bo zginelo;)

Pisanka a co do bolow, to moze macica Ci sie rozrasta i gdzies na nerw uciska, albo co. Bo jak na blizniaki to masz maly brzuszek, wiec maluchy bardziej Ci uciskaja w srodku.
Nie wiem tak sobie jeszcze mysle;)
Dobrze ze masz dzis wizyte. A o ktorej?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja też jak słucham to co chwile ucieka mały :) i trzeba znowu szukac :) wizytę mam o 19.20 ale wejde pewnie o 21...więc prędzej jajko zniose no ale coś za coś :) dzisiaj m że mna idzie zobaczyć na żywo dzieciaki :) będę miała też cytologie i mam nadzieję że zmierzy szyjke zresztą sama się upomne ;)

Wszystkozajete super ze z dzidzia ok, myślałam ze tak właśnie będzie
Ja juz po wizycie i jest serduszko!!! Na razie wszystko super wyglada, leki mam dalej brać i teraz czekam na pobranie krwi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry