• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wszystkozajete, a powiedzieli skad moglo byc krwawienie?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Badał mnie jakiś nieogarnięty rezydent, nie bardzo mial pomysł skąd, nic konkretnego na usg nie widać. Czekam na konsultacje z szefem oddziału, zobaczymy jaką on ma teorię. Dla mnie najważniejsze, że kropek żywy. Pierwszy raz słyszałam serduszko (poprzednio tylko widziałam) <3

Przełożyłam wizytę jutrzejszą na 19.07, więc można przepisać.

reklama
Lipiec bejbe :*
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Nikaaa wytrwałości i siły :* już niedługo zobaczysz swojego malutkiego synka :* :)
Madzionga wytrzymaj jeszcze :* kciuki i buziaczki :*
TeQuila kciuki za dzidziusia :*
Jutro same dobre wieści!
LIPIEC

14: Tequila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: Pisanka89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: Truskawka89 - wizyta serduszkowa <3

17:N@t@li@89 - wizyta w nowej klinice i nowy plan dzialania
19: wszystkozajete - wizyta u gin prowadzącego ciążę
26: Ewelin86- wizyta u gin prowadzacego ciążę
27: Nikaaa - cc <3 synek
27: Tequila - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Sierpień
2: MartiniM - wizyta u endokrynologa
2: martka83- wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: martka83- badania prenatalne 2 trymestru
8: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!
Ale nas już dużo :)

Wychodzę na żądanie bo inaczej śmierć głodowa mnie czeka tu ;) Poczekam jeszcze trochę czy nie wróci krwawienie po usg i spadam. Z lekarzem rozmawiałam, ani żadnych leków poza swoimi nie dostanę, ani żadnych więcej badań nie będzie, a normalnie wypis byłby jutro (wiadomo kasa z NFZ).

Hej :-)
My po wizycie, wszysko w jak najlepszym porządku, serduszko bije 135 uderzeń na minutę, mały jest już taki duży że ledwo się dało w całości go zobaczyć :-) waży już 130 gram :-D, wg usg 15t1d! no i pani dr też obstawia chłopca, to już trzeci lekarz ;-) za dwa tyg kolejna wizyta, ciekawe czy mój lekarz prowadzący potwierdzi płeć :-) no i od dziś zmniejszam leki, kilkanaście dni i pożegnamy luteine raz na zawsze :-)
Kciuki za pozostałe wizyty.

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Pisanko, ja mam regularne skurcze od 18tc. Jest to całkiem normalne. A jeśli chodzi o szyjke, która się skraca, to niby to jest bezbolesne, ale ja mniej więcej tydzień przed trafieniem do szpitala zaczęłam czuć coraz większy dyskomfort jak chodziłam itp... powodzenia na wizycie !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry