• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Marzen ja nie pomoge:(
Nie wiem nawet co to znaczy:(

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też pierwsze słyszę!

Pisanko na 7 pobranych jajeczek , jedno bylo atypowe a pozostale piekne.

No to się nie przejmuj tym jednym, tylko ciesz 6 pięknymi!

O ile pamiętam to u mnie pobrano chyba 9, do zapłodnienia trafiło 6, dzielić się zaczęły 5 i finalnie trzy blastki trafiły na lodowisko, z których jedna próbuje mnie od tygodnia o zawał przyprawić ;)

reklama
Hej :-)
My po wizycie, wszysko w jak najlepszym porządku, serduszko bije 135 uderzeń na minutę, mały jest już taki duży że ledwo się dało w całości go zobaczyć :-) waży już 130 gram :-D, wg usg 15t1d! no i pani dr też obstawia chłopca, to już trzeci lekarz ;-) za dwa tyg kolejna wizyta, ciekawe czy mój lekarz prowadzący potwierdzi płeć :-) no i od dziś zmniejszam leki, kilkanaście dni i pożegnamy luteine raz na zawsze :-)
Kciuki za pozostałe wizyty.

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Oby ci pani doktor na nowo nie kazała brać luteiny bo u mnie u niej nie było mowy o odstawieniu

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Oby ci pani doktor na nowo nie kazała brać luteiny bo u mnie u niej nie było mowy o odstawieniu

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno nie karze bo wg jej zaleceń miałam odstawiać już 2 tyg temu ale że się bałam i uznałam że to za wcześnie to się wstrzymałam do tej wizyty :-)
Mam nadzieję że nic się nie będzie działo i pozbędę się tego dziadostwa czytaj luteiny do wakacji :-P

Dzieki, jestem obecnie w 11 tc. Pierwsza ciaza. Po dwoch stymulacjach, to jest piaty transfer. Poprzednie zerowe. W 7 tc mialam krwawienie, zanim dojechalam do szpitala bylam pewna, ze to poronienie. Ale okazalo sie, ze to krwiak. No i teraz wzgledny spokoj, ale strach jest caly czas.

Dzieki, jestem obecnie w 11 tc. Pierwsza ciaza. Po dwoch stymulacjach, to jest piaty transfer. Poprzednie zerowe. W 7 tc mialam krwawienie, zanim dojechalam do szpitala bylam pewna, ze to poronienie. Ale okazalo sie, ze to krwiak. No i teraz wzgledny spokoj, ale strach jest caly czas.
Nie pociesze cię :-P martwić się będziesz do końca ciąży jak my wszystkie tutaj ;-)

Wiem wiem :) Taki nasz los. A powiedzcie mi, bylyscie kierowane w czasie ciazy na badanie poziomu progesteronu lub estradiolu? Jutro koncze estrofem i powoli mam zmniejszac duphaston i luteine a badania tych hormonow doktor mi nie zlecal.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry