G
Gość
Gość
Zapomnialam. Juz robie fote[emoji12]Ktoś nam tu składa obietnice i nie dotrzymuje słowa[emoji14]czekamy na brzuchol![]()
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zapomnialam. Juz robie fote[emoji12]Ktoś nam tu składa obietnice i nie dotrzymuje słowa[emoji14]czekamy na brzuchol![]()
Przy okazji jeszcze suwaczek zrób bo ja nigdy nie wiem na jakim etapie ciąży jesteś
Suwaczka nie zrobie, bo sie boje ze zapesze[emoji20]Przy okazji jeszcze suwaczek zrób bo ja nigdy nie wiem na jakim etapie ciąży jesteś![]()
Śliczny brzuszek, wcale nie duży (muszę tak pisać bo podobny do mojego )Suwaczka nie zrobie, bo sie boje ze zapesze[emoji20]
A idziemy chyba rowno, wiec nie bedziesz miec problemu zeby zapamietac[emoji6]
No to macie fote, wyszlam jak kluska[emoji16]
Cos czuje ze pi ciazy bede musiala ostro cwiczyc, bo mi kilogramy zostana przez moje zachcianki[emoji20]
Zobacz załącznik 765232
Jestem w 19 tygodniu, dr pytała bo w zależności od tego jak będę rodzić, zaplanujemy szpital. Mówiła że drugi sn powinien być łatwiejszy, ale ja chyba nie dam rady. A jak z blizną? Bardzo widać?
Pewnie chodzi o to że będzie miało dużo włosów na głowieponoć zgage wywołuje właśnie bujna czupryna maleństwa, ale ile w tym prawdy
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Iga, a ja slyszalam ze po cc przez dobe trzeba lezec plackiem i nie wolno podnosic glowy.Mały urodził się 12.40 a o 22 pierwszy raz mnie ściągnęli z łóżka. Jak tylko cewnik wyjęli na następny dzień to sama wszystko robiłam przy dziecku i szybko doszłam do siebienajważniejsze po cc to dużo się ruszać. Nawet jak jeszcze nie wstajesz z łóżka to przekręcać się z boku na bok choćby jedno przekręcenie miało trwać godzinę
![]()
Iga, a ja slyszalam ze po cc przez dobe trzeba lezec plackiem i nie wolno podnosic glowy.
Jak to jest? To prawda?