• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny myślałyście już na temat porodu? Mnie dr zapytała. I ja się popłakałam jak sobie przypomniałam pierwszy(sn). Ponoć in vitro jest wskazaniem do cc, muszę się zastanowić. Ma ktoś doświadczenia po cc? Ile trwa dochodzenie do siebie? Po sn bardzo szybko śmigałam, ale sam poród to był koszmar.
Szczerze ? Jestem właśnie po cc i ból po cesarce jest nie do opisania. Wolałabym sn

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Nikaaa jak się czujesz w roli mamy?
Samopoczucie aż takie kiepskie? Z każdym dniem będzie lepiej
Jak wrażenia z sali porodowej, szpitala? Opowiadaj :)
No i najważniejsze jak Szymek?

Ja miałam znieczulenie od talii w dół. Nie byłam usypiana i chyba to lepiej.
Ja też miałam zo i na pewno jest to lepsze wyjście bo szybciej się do siebie dochodzi, a przede wszystkim jest się świadomym wszystkiego.
Żona mojego kuzyna rodziła miesiąc temu w znieczuleniu ogólnym i kilka godzin po była dalej jak nieżywa,strasznie długo dochodziła do siebie, dziecko dostała dopiero kolejnego dnia

Ja też miałam zo i na pewno jest to lepsze wyjście bo szybciej się do siebie dochodzi, a przede wszystkim jest się świadomym wszystkiego.
Żona mojego kuzyna rodziła miesiąc temu w znieczuleniu ogólnym i kilka godzin po była dalej jak nieżywa,strasznie długo dochodziła do siebie, dziecko dostała dopiero kolejnego dnia

Moja szwagierka miała dwie cesarki i raz była usypiana a raz nie i też mówi że gorzej dochodzi się do siebie po ogólnym.

reklama
Moja szwagierka miała dwie cesarki i raz była usypiana a raz nie i też mówi że gorzej dochodzi się do siebie po ogólnym.
A ja myslalam ze ogolne znieczulenie to ogolne i czy laparo czy cesarka to tak samo sie do siebie dochodzi.
Widac malo wiem[emoji12]
Myslalam ze ogolne lepsze bo nic sie nie slyszy i sie spi[emoji12]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry