TeQuila
Fanka BB :)
Pisanka a bierzesz magnez?Nie wiem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pisanka a bierzesz magnez?Nie wiem![]()
Tak 3 tabletki dziennie ale babka powiedziała ze on tak naprawdę zaczyna działać na skurcze po 26 tcPisanka a bierzesz magnez?
Spróbuj kupić sobie magnez magnella podobno jest dużo lepszy na bóle i twardnienie brzucha, ja go biorę od wczoraj więc jeszcze nie ocenie ale warto spróbowaćTak 3 tabletki dziennie ale babka powiedziała ze on tak naprawdę zaczyna działać na skurcze po 26 tc
To kupię a ile kosztuje i ile tabletek brać?Spróbuj kupić sobie magnez magnella podobno jest dużo lepszy na bóle i twardnienie brzucha, ja go biorę od wczoraj więc jeszcze nie ocenie ale warto spróbować
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Urzekły cię tak samo jak mnieTequilla ja sie skusilam na ta magnelle :-) wczoraj kupilam :-)
Ja placiłam 19.90zł ale w aptece w klinice więc pewnie wszędzie będzie taniej, stosuję 3x1To kupię a ile kosztuje i ile tabletek brać?