• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tequilla no ladne, ladne :-) ja sie skusilam bo maja az 53% dziennego zapotrzebowania na magnez i te powolne uwalnianie tez fajna sprawa. Mam nadzieje, ze cos mi to pomoze na rozciaganie i na bole w pachwinach i bokach brzuszka. Ty bierzesz az 3 dziennie?? Wow! Ja lykam po jednej... tak jak sugeruje producent.
No opis mają fajny :-) ja dostałam takie zalecenie od lekarza właśnie ze względu na twardnienie brzucha i bóle,wierzę że nie zaszkodzi,do tej pory dr się sprawdza :-P

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pisanka a ten brzuch Ci nie twardnieje jak np. masz pelny pecherz, albo za duzo sie nachodzisz? Ja np w takich sytuacjach mam tak ze twardnieje, zwlaszcza jesli chodzi o pecherz, ale zrobie siusiu i jest ok :)

Ja za to chcialabym troszke podniesc to swoje cisnienie bo taka jest ciapatek na takim niskim a nie wiem jak :/ endo tez powiedziala ze zabardzo teraz dobrego sposobu chyba nie ma i o :( zobaczymy co gin powie...
Czy leżę czy siedzę to twardnieje. Nad ranem tez.:(

1470136598358.jpg

Mój synuś upodobał sobie prawą stronę brzuszka tym samym czyniąc go asymetrycznym :-P

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1470136598358.jpg
    1470136598358.jpg
    49,5 KB · Wyświetleń: 224
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry